Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ερχονταν από Αθήνα και «ρήμαζαν» την Κορινθία

- Advertisement -

Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών στην Κορινθία. Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο άτομα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών. Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά το ποσό των -30.000- ευρώ

 

Ε ξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 44 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 23.8.2021 έως και την 11.9.2021, μετέβαιναν από την Αττική στην Κορινθία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών, χρησιμοποιώντας όχημα, το οποίο είχε μισθωθεί από 34χρονη ημεδαπή και τους το είχε παραχωρήσει για τον σκοπό αυτό.

 

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες είχαν διαπράξει, συνολικά, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.

 

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρικά εργαλεία, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των -30.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog