Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 ταινίες όπου οι ηθοποιοί έκαναν πραγματικά σεξ

- Advertisement -

Kαμιά φορά δεν έχει να κάνει με το πόσο καλοί ηθοποιοί είναι αλλά με το πόσο αληθινή είναι η σκηνή που παίζουν. Οι άνθρωποι κάνουν σεξ. Οι ταινίες έχουν σκηνές σεξ.

Οι άνθρωποι που παίζουν στις ταινίες κάνουν σεξ και κάποιες φορές είναι πραγματικό. Πριν βιαστείς να απορρίψεις την ιδέα του ότι δεν προσποιούνται οι ηθοποιοί στις ερωτικές σκηνές, να σου πούμε ότι δεν είναι ταινίες που ανήκουν στη βιομηχανία του πορνό. Παρακάτω σου έχουμε μονάχα 10 από αυτές.

Little Ashes

Μπορεί η ερωτική πράξη που είδαμε στην οθόνη να ήταν σκέτη υποκριτική αλλά η αντίδραση δεν ήταν. Το κοινό είδε την πραγματική αντίδραση του Robert Pattinson όταν έφτασε σε κορύφωση στην ταινία όπου υποδυόταν τον Salvador Dalí. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αυνανίστηκε στην κάμερα για να είναι η συγκεκριμένη σκηνή ρεαλιστική. Εξήγησε πως το να προσποιείσαι την έκφραση “απλά δεν δεν δουλεύει… Η… έκφρασή μου καταγράφηκε για μία αιωνιότητα.”

Mektoub, My Love: Intermezzo

H ταινία έκανε πρεμιέρα το 2019 στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών και κέρδισε αρνητική φήμη για τη σκηνή διάρκειας 13 συνεχόμενων λεπτών στοματικού έρωτα. Ήταν πέρα για πέρα πραγματική κι έδειχνε έναν άνδρα να… κατεβαίνει χαμηλά για χάρη της Ophelia που ενσάρκωνε η ηθοποιός Ophélie Bau.

9 Songs

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2004 και δείχνει τους hipster χαρακτήρες της να κάνουν σεξ χωρίς να είναι προσποίηση. Το story έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που α) πηγαίνει σε συναυλίες συγκροτημάτων όπως Franz Ferdinand και The Dandy Warhols και β) κάνει αμέτρητες φορές σεξ. Και είναι πραγματικά αληθινό.

The Idiots

Το όνομα του Lars von Trier θα μπορούσε να είναι πολλές φορές σε αυτή τη λίστα αλλά ας ξεκινήσουμε με αυτή την ταινία του 1998.  Μια ομάδα φίλων αφήνει πίσω της τις αναστολές και συμμετέχει σε ένα όργιο. Το σεξ είναι μια διαδικασία υποκριτικής για τους περισσότερους ηθοποιούς αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη σκηνή που δείχνει πραγματική συνεύρεση. Είναι γυρισμένη με ηθοποιούς από τη βιομηχανία πορνό.

Cruising

Το θρίλερ του 1980 που σκηνοθετεί ο William Friedkin και πρωταγωνιστεί ο Al Pacino έχει σαν κεντρικό ήρωα έναν αστυνομικό που προσπαθεί να βρει έναν κατά συρροή δολοφόνου που έχει βάλει στόχο ομοφυλόφιλους άνδρες. Η αυθεντική εκδοχή της ταινίας συμπεριλαμβάνει και μια σκηνή σεξ ανάμεσα σε ένα gay ζευγάρι. Στο τελικό αποτέλεσμα βλέπουμε μόνο κάποια πλάνα καθώς τα υπόλοιπα αφαιρέθηκαν για να μην θεωρηθεί η ταινία ακατάλληλη. Βέβαια, μετά την κυκλοφορία της δεν γλίτωσε την κριτική από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των gay ο οποίοι ένιωσαν στιγματισμένοι.

Intimacy

Μία βρετανική ταινία που κυκλοφόρησε το 2001 και μιλάει για έναν άνδρα που ερωτεύεται μια γυναίκα με την οποία κάνει περιστασιακό σεξ για να συνειδητοποιήσει ότι είναι παντρεμένη και δεν πρόκειται να αφήσει ποτέ τον άνδρα της. Oops, αυτό ήταν spoiler! Η ταινία δείχνει πραγματικό σεξ και αυτό είναι κάτι σπάνιο για μια mainstream παραγωγή που κέρδισε μάλιστα το βραβείο Καλύτερης ταινίας στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Lie with Me

Μια ανεξάρτητη δραματική ταινία που κυκλοφόρησε το 2005 και δείχνει τη σχέση ενός άνδρα και μιας γυναίκες. Πρωταγωνιστούν δύο αρκετά γνωστοί ηθοποιοί: Eric Balfour που ενσάρκωσε τον Milo Pressman στη σειρά 24 και η Lauren Lee Smith που ενσάρκωσε την Riley Adamsστη σειρά CSI. Η πρεμιέρα της ταινίας ήταν στο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο αλλά δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Antichrist

Ο Lars von Trier χτυπά ξανά! Η ταινία αυτή κυκλοφόρησε το 2009 με πρωταγωνιστές τους Willem Dafoe και Charlotte Gainsbourg κι ενώ τα κορμιά τους είναι ντουμπλαρισμένα στη σκηνή του σεξ, το σεξ είναι πραγματικό. Ήταν μια αμφιλεγόμενη ταινία λόγω των σκηνών με τους ακρωτηριασμούς γυναικείων οργάνων αλλά από την άλλη μεριά η  Gainsbourg κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών την ίδια χρονιά.

Don’t Look Now

Ένα πραγματικό δώρο από το 1973 είναι αυτή η ταινία και περιέχει μια έντονη σκηνή πραγματικού σεξ ανάμεσα στην Julie Christie και τον Donald Sutherland. Ήταν αρκετά αμφιλεγόμενη γιατί α) δείχνει στοματικό σεξ σε μια γυναίκα και β) είναι αληθινό. Για την ακρίβεια κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν αληθινό αλλά υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις. Κανείς δεν θα μάθει τι έγινε στην πραγματικότητα. Ότι έγινε στα γυρίσματα του Don’t Look Now θα μείνει στα γυρίσματα του Don’t Look Now.

Nymphomaniac

Ναι, ο Lars von Trier επέστρεψε! Η ταινία αυτή κυκλοφόρησε το 2013 με πρωταγωνιστές, ανάμεσα σε άλλους, τους Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Christian Slater, Uma Thurman και Willem Dafoe. Περιέχει σκηνή σεξ στην οποία δεν υπάρχει προσποίηση αλλά υπάρχει μια “παγίδα”. Οι ηθοποιοί προσποιήθηκαν στη σκηνή αλλά στη συνέχεια τα σώματά τους ντουμπλαρίστηκαν με κομπάρσους που έκαναν πραγματικά σεξ.

 

πηγη

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί μου κόψατε το σχόλιο για τον Γκουσγκουνη 😂😂Ερωτικού περιεχομένου δεν είναι και οι ταινίες του Κωστακη !Δηλαδη περιλαμβάνουν ερωτικες σκηνές 😜😜που λέει και το άρθρο σας !Γεια σας από την ηλιόλουστη Ουαλλια πάω να κόψω το γκαζόν τελευταία φορά για φέτος, από Μάρτιο μετά πάλι !!

  2. Καλην σου εσπεραν, αγαπητε μου Αντρεα! Μηπως μπορεις, εκλεκτε, αγαπητε και καλε μου φιλε να μου λυσεις μιαν πελωρια απορια, η οποια ειναι αληθεια πως με ταλανιζει και με βασανιζει αυτη, επι χρονια: Γιατι λοιπον, οταν μια γυναικα απορριπτει αυτη εναν αντρα, συνηθιζεται να λεγεται εις τι αυτην περιπτωσην πως ο,τι εκεινη “εριξε χυλοπιτα” σε εκεινον, και ΟΧΙ ας πουμε οτι του “εριξε σπανακοπιτα”, η οτι του “εριξε σπανακοτυροπιτα”, η οτι του “εριξε κασεροπιτα”, η οτι του “εριξε τυροπιτα”, η οτι του “εριξε πιτα με 4 τυρια”, η οτι του “εριξε κοτοπιτα”( που μου αρεσει κιολας), η οτι του “εριξε κρεατοπιτα”, η οτι του “εριξε κιμαδοπιτα”, η οτι του ” εριξε κρεμυδοπιτα”, η οτι του “εριξε πρασσοπιτα”, η οτι του “εριξε κολοκυθοπιτα”, η οτι του “εριξε αμυγδαλοπιτα”, η οτι του “εριξε μηλοπιτα”, η οτι του “εριξε γαλατοπιτα”, η οτι του “εριξε παστουρμαδοπιτα”, η εστω, βρε παιδι μου, οτι του “εριξε αυτουνου του αμοιρου, ζαμπονοτυροπιτα”, κ.λπ, κ.λπ… Εχεις εσυ υποψιν σου μηπως, αγαπητε μου Αντρικο?!! Τ.Ζ.

  3. Εσύ εμφανέστατα το κάνεις εκδικητικά προς τη συντάκτρια που σου έχει συστήσει να μην γράφεις εκθέσεις. Αν δεν υπάρχουν λόγοι εκδικήσεως, τότε πασιφανώς βλακείας. Έτσι εξηγείται και το όμοιος στον όμοιον. Συνεχείστε με το τσίρκο σας αγαπητέ. Για κάποιο λόγο θεωρείτε πως ο περίγελος είναι θελκτικός και αρρενωπός.

  4. Εγω εφ’ εξης σκοπευω ετσι λιγακι να πρωτοτυπισω και να καθιερωσω να λεγω, εις καθεν φορα που αποριπτει μια γυναικα εναν αντρα, πως ο,τι εκεινη του “ριχνει” εκεινου, “Φανουροπιτα” αντι για “χυλοπιτα”!! Τ.Ζ.

  5. Φίλε μου ΤΖ είχα απαντήσει στην ερώτηση σου αλλά τα έφαγε η μαρμαγκα. Οπότε υπάρχει αυτό το μπλακάουτ στο μπλογκ την πληρώνει ο Αντρικος που γράφει τα ποιο πολλά σχόλια. Δεν ξέρω τι πίτα μου ρίχνει η Χαρά αλλά την τρώει ο Αντρικος.😅😅 Είχα εξηγήσει λοιπόν για την χυλόπιτα και από τι έχει βγει η έκφραση αυτή. Να το ξαναγράψω δεν θα έχει την ίδια γεύση ο χυλός 😂😂Σε αφήνω τώρα γιατί έχουν πέσει πολλά μαζεμένα σχόλια που χρειάζεται να απαντήσω και έτσι όπως μας τα κάνει το μπλογκ με τις καθυστερήσεις θα πέσει δουλειά

  6. (14:12). Και εσεις αν επιτρεπεται, ποιος ειστε, αγαπητε, που θα μου πειτε εμενα το τι θα κανω? Το τι θα γραφω εδω περα, η και το τι δεν θα γραφω, αφορα αυτο κατα βαση εμενα προσωπικα, αλλα και βεβαιως και την συντακτρια (οπως λετε) και κανεναν αλλον, αλλα και πολυ, δε, περισσοτερο τον ιδιον εσας, κατα συνεπεια λοιπον, αφενος και δεν σας πεφτει κανενας απολυτως λογος και αφετερου και για μιαν ακομη φορα, θα σας (θερμο)παρακαλουσα, αγαπητε, απλως το να μην ανακατευεστε… Τ.Ζ.

  7. Ειλικρινα λυπαμαι ετσι που θα το πω, αλλα και μονο το γεγονος πως καθε τρεις και λιγο φτανετε στο σημειο να ισχυριζεστε (σοβαρα, τωρα?) πως ο,τι εγω εδω μεσα μακρυγορω μονο και και μονο για… εκδικητικους(!!!!) και καλα λογους προς την συντακτρια του blog, ε αυτο πια και αν μαρτυρει και αν φανερωνει, το διχως αλλο, μιαν υπερμετρη ανοησια, οσο και βλακεια, αγαπητε μου κυριε, πολυ, πολυ δυστυχως… Τ.Ζ.

  8. Μην ασχολείσαι βρε ΤΖ. Έχει κολλήσει ο άνθρωπος και λέει τα ίδια και τα ίδια. Μας το έχει γράψει 50 φορές για την Χαρά, για την ορθογραφία για το ένα και το άλλο. Από το ύφος του καταλαβαίνεις ότι το λιγότερο ο άνθρωπος είναι εμπαθείς. Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο θα με κόψουν. Μην του απαντάς αστον να τα γράφει μόνος του. Εσύ γράψε ότι θες και μην ασχοληθείς με δαυτον

  9. Εγω αφενος μεν, ετσι την “καταβρισκω” και αφετερου και ετσι να γραφω, το συνηθιζω. Γι αυτο λοιπον, εαν εσας αυτο δεν σας αρεσει, δεν εχετε παρα να παρετε το κουβαδακι σας και να κατευθυνθητε προς μιαν αλλην παραλια, καλε κυριος. Τ.Ζ.

  10. Σας παρακαλώ, αγαπητέ, πέσ’τε μου εσείς που σας αρέσει και η προφορική ιστορία, έχετε ακούσει ποτέ περίπτωση αρλεκίνου να ζητάει το λόγο από τον εργοδότη του γιατί γέλασε; Μα αυτή είναι η ιδιότης του. Γιαυτό, σας εκλιπαρώ, συνετιστείτε και αφήστε ησύχους όσους-όσες ενοχλείτε. Σας συνιστώ συνέστιση ή συνίσταση ή συνεστίαση. Εσείς τι λέτε που είσαστε και ειδήμων εις τας προφορικάς εκθέσεις;

  11. Καπου έπεσε το μάτι μου πριν λίγο φίλε ΤΖ και θα το γράψω να γελάσουμε !!Η θυλικη χελώνα λέει μιλάει μόνο την περίοδο του ζευγαρώματος !!!Για αυτο τα αρσενικά πάνε 200 χρόνια 😜😜😜😂Να μου πεις άλλο θυλικο η χελώνα και άλλο τα δικά μας τα θυλικα 😂😂😂Παντως και χωρίς την «μουρμούρα» τους δεν μπορούμε να κάνουμε !Και να προσθέσω ότι γενικά αν δεν υπηρχε το θυλικο στο σπίτι δεν θα τα βγάζαμε καθαρή !Οπως και να το κάνουμε η γυναίκα τα κανονίζει και τα φροντίζει όλα γιατί αν τα περιμένανε από εμάς τα «ρεμάλια «😅😅με την καλή έννοια θα το ρίχναμε έξω το καράβι !!Καλησπερα φίλε ΤΖ και Αστους να λένε τους γραφικούς

  12. Εγω, αγαπητε μου, ως επα’ι’ων εις τας προφορικας ιστοριας, αρχικως συνιστω ηρεμιαν και ψυχραιμιαν και κατοπιν, χαπακι “attarax”, ετσι για μιαν πιο ανεβασμενη, οσο και καλυτερη ψυχολογιαν! Τ.Ζ.

  13. Είπα ξεκάθαρα αγαπητέ, αν δεν είναι λόγοι εκδικήσεως, τότε είναι βλακείας γιατί συνεχίζετε, αν και σας έχει ζητηθεί να μη γράφετε εκθέσεις. Άλλο λόγο δε βλέπω. Ούτε εσείς δώσατε άλλον, παρά μόνο αρνηθήκατε τους εκδικητικούς. Άρα αυτό που έγραψα, το αποδέχεστε. Μας κάνει. Και παρ’όλη τη βλακεία, εξακολουθείτε να έχετε το μούτρα να γαμπρίζετε; Φιλότιμο δεν έχετε; Όνειδος δεν έχετε; Φτάνει πια με εσάς. Αφήστε ήσυχο τον κόσμο να εργαστεί.

  14. Ενταξει λοιπον, δεκτη η αποψη σας και κανενα προβλημα, σεβαστε και αγαπητε μου κυριε… Αλλωστε το συνηθιζω να λεω (και εν ειδει παραδοχης, αλλα και αυτοκριτικης και για τον εαυτο μου τον ιδιο), πως ο,τι ολοι οι ανθρωποι ειθισται, λιγο ως πολυ, να διαπραττουμε και μικρα, και μεσαια, η και μεγαλα λαθη και εγω ο Τ.Ζ. διαπραττω απο ολους, και τα μεγαλυτερα, καθως επισης και τα περισσοτερα… Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog