Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ζώδια: Για ποιους γεννιέται μια νέα αρχή μετά την έκρηξη – Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

- Advertisement -

Ζώδια: Μια  νέα βδομάδα ξεκινά και μαζί της και η αρχή ενός νέου μήνα που περικλείει όλα τα γεγονότα του 2021 και το τελικό ξεκαθάρισμα όλων όσων ζήσαμε, επιλέξαμε και αποφασίσαμε.

Ο Ήλιος από τις 23 Οκτωβρίου στο ζώδιο του τέλους και της αναγέννησης συναντά τη Σελήνη μαζί με τον Άρη στις 4 Νοεμβρίου και για 15 ημέρες  αποκαλύπτει την αλήθεια με ανατροπές σημαντικών πολιτικών προσώπων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρωταγωνίστρια η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό  που θα απελευθερώσει και θα λυτρώσει από τοξικές σχέσεις και πληγές του παρελθόντος όλα τα ζώδια. Σαν ένα ‘πλανητικό ξεδιάλεγμα’ για να να φύγει η άμμος, τα σκουπίδια και η λάσπη και να μείνει ατόφιο το χρυσάφι της ζωής!

Το κλειδί της επιτυχίας: Ν’ ακολουθήσεις τα όνειρα και την καρδιά σου. Στις αλλαγές που ήδη ξεκίνησαν θα σε οδηγήσουν η πίστη, η διαίσθηση και αυτά που αγαπάς.

Οι μέρες από 2 ως 4 Νοεμβρίου δεν ευνοούν νέα σχέδια ενώ συζητήσεις και απωθημένα συναισθήματα προκαλούν έκρηξη θυμού.

Οι πιο ευνοϊκές μέρες της εβδομάδας  για επικοινωνία, σημαντικές συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες είναι  η Κυριακή 31 Οκτωβρίου, η Δευτέρα 1 Νοεμβρίου μέχρι το μεσημέρι και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Μέρες που η ελπίδα και η αισιοδοξία ξαναγυρνά!

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη ο πλανήτης που επηρεάζει όλες τις σχέσεις περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου  δίνοντας έμφαση σε σχέσεις που στηρίζονται στην εμπειρία και την ωριμότητα του χρόνου.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ως τις 24 ο Ερμής από τον Σκορπιό δίνει ένα πιο βαθύ χρώμα στην επικοινωνία και την σκέψη.

Κριός   Ακούστε τις επιθυμίες σας.

Η Νέα Σελήνη μεγενθύνει τις ανασφάλειές σας προσωπικές ή οικονομικές. Ακούστε την διαίσθησή σας και προστατεύστε με τις συμβουλές ειδικών, οικονομικές υποθέσεις. Ιδιαίτερα προσέξτε την επικοινωνία σας και ποιους εμπιστεύεστε. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Με επίκεντρο τις 2 Νοεμβρίου διαφυλάξτε επαγγελματικές συνεργασίες. Το Σάββατο η αισιοδοξία επιστρέφει.

Ταύρος   Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας στο επίκεντρο των αλλαγών.

Η Νέα Σελήνη  σηματοδοτεί μια νέα πορεία ή το τέλος ενός κύκλου μέσα από μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Αξιοποιήστε την εμπειρία  και ακολουθήστε τον δρόμο της σύνεσης.

Σημαντικοί φίλοι και γνωριμίες μπορούν να σας βοηθήσουν, να βρείτε διεξόδους και λύσεις.

Η Αφροδίτη από τις 5 Νοεμβρίου ευνοεί σχέδια και σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία.

Δίδυμοι   Συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας.

Η Νέα Σελήνη είναι πιο πιεστική για την καθημερινότητα και εργασιακά θέματα. Προσέξτε τις σχέσεις σας με υπαλλήλους ή συναδέλφους σας και πρακτικά θέματα που σας αγχώνουν.

Φροντίστε την υγεία σας και των δικών σας ανθρώπων και τονώστε την ψυχολογία σας με βόλτες στην φύση και μικρές  αποδράσεις που θα σας αναζωογονήσουν. Το παρασκήνιο και μυστικά φέρνουν ανατροπές.

Καρκίνος   Εκρήξεις αγάπης και έρωτα.

Η Νέα Σελήνη προκαλεί εκρήξεις δημιουργίας και έρωτα. Οι καλλιτέχνες και οι επιχειρηματίες είστε στην πιο παθιασμένη και δημιουργική σας φάση.

Οικονομικά ζητήματα σας προκαλούν ανασφάλεια.

Μπορείτε να απελευθερωθείτε από ανασφάλειες και να χαρείτε με την παρέα αγαπημένων προσώπων. Φίλοι ή σύντροφοι  αλλάζουν και μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις μυστικών και μπερδέματα.

 Λέων   Ανατρέπονται τα δεδομένα και οι συνεργασίες.

Η Νέα Σελήνη πυροδοτεί την ανασφάλειά σας και  σας οδηγεί σε αναθεωρήσεις.

Πιο πολύ επηρεάζεστε οι Λέοντες του 1ου και 2ου δεκαημέρου σε βασικούς τομείς. Οικογενειακά θέματα ή το σπίτι σας φορτίζουν.

Αποφάσεις και σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες είναι πιθανό να αλλάξουν.

Στα θετικά της εβδομάδας είναι ότι  θα αντιμετωπίσετε  και θα λυτρωθείτε από φόβους.

 Παρθένος  Σας σώζουν η γοητεία και η λογική σας.

Η Νέα Σελήνη δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αλλά σίγουρα μαζί με δύσκολες όψεις του Ερμή προκαλείστε από τις συγκυρίες, να ξεπεράσετε εμπόδια και προβλήματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα. Μια θεόσταλτη αλλαγή ή συμβουλή δίνει την λύση!

Ένα σέρβις στο αυτοκίνητο ή το τηλέφωνό σας μπορεί να σας γλυτώσει από μικροπροβλήματα.

 Ζυγός   Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Η Νέα Σελήνη σας κάνει πιο ευάλωτους και ανασφαλείς. Χρειάζεστε την αποδοχή και την αναγνώριση από τους γύρω σας συναισθηματικά αλλά και οικονομικά.

Δημιουργείστε όμορφες στιγμές με αγαπημένους και ανανεώστε το σπίτι σας για να νιώσετε πιο όμορφα.

Στο τέλος θα βγείτε νικητές. 31 Οκτωβρίου, 1 και 6 Νοεμβρίου η τύχη και οι συμπτώσεις είναι με το μέρος σας!

 Σκορπιός  Δυνατός άνεμος συναισθημάτων.

Ζείτε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και η μόνη συμβουλή είναι μην αντιστέκεστε στην ροή, ακολουθήστε την!

Το ποτάμι προχωράει μπροστά και η ζωή σας είναι σε κομβικό σημείο αποφάσεων. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας φορτίζει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Οι σχέσεις δοκιμάζονται και θα παραμείνουν όσες έχουν γερές βάσεις στον χρόνο.

Τοξότης  Κερδίζετε μέσα από γνωριμίες και επικοινωνία!

Η  Σελήνη δυναμώνει μυστικά συναισθήματα και βαθύτερες επιθυμίες σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ακολουθήστε ό,τι αξίζει για εσάς.

Αλλιώς θα αντιμετωπίσετε ψυχοσωματικές αντιδράσεις, φοβίες και ανασφάλειες δικές σας ή αγαπημένων σας ανθρώπων. Φροντίστε τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε, γιατί έχετε πιεστεί πολύ!

Προνοήστε για οικονομικές σας υποθέσεις που εξαρτώνται από υπηρεσίες και άλλους.

Αιγόκερως   Έντονη γοητεία και μαγνητισμός !

Ερωτικά και φιλικά μπερδέματα αλλά και πολλές αποκαλύψεις μυστικών πυροδοτούν ένταση και  δοκιμάζουν τις αντοχές αλλά και τις σχέσεις σας σε ένα ευρύ πεδίο …!

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και βρείτε ισορροπίες στην εργασία. Δεν χρειάζεται όμως, να ανησυχείτε για όλα!

Η Αφροδίτη από τις 5 Νοεμβρίου για μήνες στο ζώδιό σας  σας χαρίζει επαγγελματική προβολή και ερωτικά καρδιοχτύπια.

Υδροχόος   Απελευθερωθείτε και  ακολουθήστε τις αλλαγές.

Η Νέα Σελήνη δείχνει μια αλλαγή ή πίεση από τον χώρο της καριέρας που επηρεάζει την επαγγελματική σας στέγη, τον χώρο του σπιτιού και τις σχέσεις με την οικογένεια. Με διπλωματικούς και λεπτούς  χειρισμούς μπορείτε να βρείτε λύσεις για ό,τι θέλετε να διασωθεί κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά.

Ιχθύες  Επικοινωνήστε και ταξιδέψτε.

Η Νέα Σελήνη  θα αποδειχτεί γόνιμη και δημιουργική για το δικό σας ζώδιο ακόμα και μέσα από ανατροπές.

Ένα διαφορετικό παράθυρο ανοίγει για σας με φως και αισιοδοξία μέσα από μια δεύτερη ευκαιρία, ένα ταξίδι, σπουδές και επικοινωνία με ανθρώπους διαφορετικούς αλλά πολύ ταιριαστούς για την εξέλιξή σας. Εξισορροπήστε τις  συγκρούσεις και ανοίξτε τον κύκλο γνωστών και φίλων.

 

πηγη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog