Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Παρόντες Θανάσης Μουζάκης και Θανάσης Γεωργίου στο δημοτικό συμβούλιο

- Advertisement -

Εκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Θανάση Μουζάκη και Θανάση Γεωργίου

Παρά τις δηλώσεις των αρχηγών τους, περί αποχής σήμερα των παρατάξεών τους από τη συνεδρίαση των δημοτικού συμβουλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Θανάσης Μουζάκης (παράταξη του Κώστα Λογοθέτη) και Θανάσης Γεωργίου (παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά), έδωσαν το παρών.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π.-Αγ.Θ. Γιώργος Γκιώνης δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει, καθώς επίσης και την παράταξη του Κώστα Ζερβού που επίσης έδωσαν το παρών.

 

Λουτράκι: Αναβάλλεται το δημοτικό συμβούλιο λόγω μη απαρτίας

Λουτράκι: Πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης απέχουν από το δημοτικό συμβούλιο (video-φωτο)

Χρήστος Ασημακόπουλος: Απέχω σήμερα από το δημοτικό συμβούλιο

 

 

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχαχαχα!τι είπατε τωρα; τον Μουζάκη πρέπει να του είπαν ότι θα τον κάνουν ντα και ότι θα του τραβήξει το αυτί ο μπατζας.

  2. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΤΕ .ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ .ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ; .ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ !

  3. Σωστος ο 0848 αν είναι ο δικός μου ΚΕΦΑΛΑΙΑΣ η κάποιος άλλος !!Να πω εδώ ότι φταίτε και εσεις γενικά που ψηφίζετε από εδώ και από εκεί ξέροντας ότι δεν έχουν το μυαλό τους στον τόπο αλλά σε «προσωπικα «σχέδια και βλέψεις !!Για όσους συνηθως δεν καταλαβαίνουν τι θέλει να πει ο Αντρεας να το κάνω πενηνταράκια !!Σε όλους τους συνδιασμους της αντιπολιτεύσεις υπάρχουν ικανά και σοβαρά άτομα που μπορούν να βοηθήσουν από το πόστο τους !Τωρα για τους αρχηγούς των συνδυασμών αυτο να πω ότι ο κόσμος βλέπει και κρίνει !Να πω εδώ στον 0848 ότι μπορουσαν και άλλοι να παραβρεθούν όπως οι Θανάσηδες!!Γιατι δεν το κάνουν ?τι φοβούνται μην τους διαγράψουν από τους συνδιαμους !Μην τους ξεχάσετε στις εκλογές Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog