Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο Λουτράκι (26-28/11) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών

- Advertisement -

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, έχει αρχίσει.

Από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου, το Λουτράκι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του «αθλήματος των δυνατών», καθώς σχεδόν 300 αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν τους τίτλους της χρονιάς.

 

Στο Λουτράκι (26-28/11) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών

Η επιστροφή του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην ηλικιακή κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Από τους αγώνες πρόκρισης που έγιναν σε όλην την Ελλάδα, καθώς και από τις διεθνείς διοργανώσεις που προηγήθηκαν εφέτος, οι αθλητές και οι αθλήτριες έχουν δείξει ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και το θέαμα στο Λουτράκι αναμένεται συναρπαστικό.

 

Οι αγώνες θα αρχίσουν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου με τις Γυναίκες/Νέες Γυναίκες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Η ελληνική ομοσπονδία άρσης βαρών, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, προκειμένου να διεξαχθούν με ασφάλεια οι αγώνες.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είχε και τίποτα αυτό το σαββατοκύριακο αγαπητέ ΙΜ για να γλυτώσετε από τον Αντρικό. Έτσι και αλλιώς το έχω γυρίσει και στην πολιτική, τα τοπικά δρώμενα, lifestyle όχι μόνο Αθλητικά 😅😅Να σου δώσω και μια καλή συνταγή για μελομακάρονα να τα φτιάξεις να τα φάτε και να γλυκαθειτε λιγάκι που είστε μέσα στην πίκρα ως συνήθως? Την καλημέρα μου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog