Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων (φωτο)

- Advertisement -

Ξεκίνησαν οι εργασίες βελτίωσης και συντήρησης του γηπέδου Αγίων Θεοδώρων, συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00€.

Οι εργασίες αποκατάστασης του γηπέδου που υπέστη σοβαρές φθορές, ύστερα από την καταστροφική κακοκαιρία του “Γηρυόνη” που έπληξε την περιοχή τον Νοέμβριο του 2019, αφορούν:

 

στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου, στον περιφερειακό τάπητα του γηπέδου, καθώς επίσης, στις κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές.

Ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιωργος Γκιωνης δήλωσε:

“Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Περιφέρεια Πελοποννήσου  Παναγιώτη Ε. Νίκα  για την αγαστή συνεργασία και την άμεση ένταξη του έργου στον σχεδιασμό της Περιφέρειας. Η επαναλειτουργία του γηπέδου είναι ένα σημαντικό έργο άμεσης προτεραιότητας που θα δημιουργήσει και πάλι τις ιδανικές συνθήκες εκγύμνασης των αθλητών και των αθλητριών και θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών”.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε να ρωτήσω κανεναν σχολιαστη η σχολιάστρια να μου πει γιατί το γήπεδο των Saints λέγετε Κ.Ζαμπέτας ??Ο Αντρικος δεν το γνώριζε αυτο για την ονομασία και αν το γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει γιατί δόθηκε το όνομα αυτο !!Σοβαρα το λέω δεν το γνωρίζω για αυτο ρωτάω να μάθω ,δεν ΕΙ τιποτις από τα γνωστά του Αντρέα !

  2. Αγαπητε Αντρικο, θα σου λυσω εγω την απορια! Ο αειμνηστος Γιωργος Ζαμπετας, ειχε καποτε την εξοχικη του κατοικια στην “γειτονισα” των Αγιων Θεοδωρων, την Κινεττα! Στα τελη, μαλιστα, της δεκαετιας του ’80 ( πιτσιρικας εγω τοτε) τον συναντουσα συχνα – πυκνα, στο ενα και μοναδικο πρακτορειο εφημεριδων και τυπου εις στους Αγιους Θεοδωρους, οταν και πηγαινα σε αυτο, επι καθημερινης σχεδον βασεως τα καλοκαιρια, προκειμενου να παρω εφημεριδα για τον αγαπημενο μου παππου!! Θυμαμαι, δε, πως ο Ζαμπετας(δεξιος γαρ), συνηθιζε να αγοραζει 3 μαζι εφημεριδες, αυτες του “Ελευθερου τυπου”, της “Βραδυνης” και της “Απογευματινης”, φιλε μου Αντρεα!! Τ.Ζ.

  3. Δεν έχει καμία σχέση ο Γιωργαρος ο Ζαμπετας με την ονομασία του γηπέδου των Αγίων 😏ΤΖ! Εγώ πάντως για καλό και για κακό έμαθα για το όνομα γιατί εκτός από ορισμένους εδώ μέσα, δεν περίμενα να απαντήσει κανείς και να με ενημερώσει 😅😅😅Δε ξέρω τι γίνετε δεν περνούν πολλά σχόλια μου και στέλνονται κανονικά!!

  4. Eνταξει, “γραψε λαθος”, αγαπητε Αντρικο! Ειχα εσφαλμενα αυτη την αισθηση, πως ο,τι δηλαδη, η ονοματοδοσια του γηπεδου των Αγιων Θεοδωρων εδοθει εις μνημην του αξεχαστου αυτου μουσικοσυνθετη, στιχουργου και τροβαδουρου. Τ.Ζ.

  5. Ρε εσύ παοκακι ξέρεις τι έχει η μπάλα βόλεϊ μέσα 🏐🏐🏐Ρε τι σας έχει κάνει ο θρύλος 😅😅Γίνατε τώρα και υπερομαδα στο βόλεϊ. Τώρα ότι έχω 30 πρωτάθληματα και εσύ 3 άστο καλύτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog