Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 34 προσλήψεις στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Ξεκίνησε την Τρίτη 16/11 η πρόσκληση για την πρόσληψη 34 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, δυνάμει της Ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2021 του Δήμου μας, για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, ορίζεται ως εξής: από 16-11-2021, ημέρα Τρίτη έως και 25-11-2021, ημέρα Πέμπτη.

Η αίτηση συμμετοχής με συνημμένα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά θα υποβληθεί είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο

http://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/…/anakoinosi-yp…/

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Aξιότιμη κυρία Χαρά, θα ήταν προτιμότερο, κατά τη γνώμη μου, το σάϊτ να ήταν αποκλειστικά ενημερωτικό, χωρίς σχολιασμούς, όπως άλλωστε υιοθετούν και άλλες ιστοσελίδες, διότι ο χρόνος που σπαταλάται για ανάγνωση και έγκρισή των, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με περισσότερες ενημερωτικές αναρτήσεις. Φρονώ πως αυτό θα ξεκούραζε, τρόπον τινά, ολόκληρο το δημοσιογραφικό επιτελείο του loutrakiblog. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog