Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νίκος Καρβέλας: Θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά – Εγκυος η 31χρονη σύντροφός του

- Advertisement -

Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Νίκος Καρβέλας καθώς η σύντροφός του, Ελενα Φερεντίνου είναι έγκυος.

Ο 70χρονος Νίκος Καρβέλας και η 31χρονη Ελενα Φερεντίνου είναι ζευγάρι τα δύο τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους, σε τέσσερις περίπου μήνες. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περιμένει αγοράκι.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα. Με την Άννα Βίσση με την οποία υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια έχουν αποκτήσει τη Σοφία Καρβέλα.

Ο 70χρονος Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει και τον Ανδρέα, από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

 

Ποια είναι η 31χρονη Έλενα Φερεντίνου

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια με μια ιδιαίτερη βελούδινη χροιά, που έχει ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της, τόσο σε μουσικές σκηνές, όσο και σε διοργανώσεις όπως το αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στα φετινά Πρέσπεια.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά σας πρόλαβε ο Αντρεας σε άλλο άρθρο για τον Καρβέλα!!!Παντως στο διαδύκτιο του κάνουν πολύ θάψιμο του Νικόλα !!εκανε καλή δουλειά ο κηπουρός ,😂θα είναι και μπαμπάς και γιαγιά 😂και αλλά τέτοια μην τα γράφω ξανα !39 χρόνια διαφορά ,70 ο Νικόλας δικαιολογητε λιγάκι η πλακίτσα στο διαδύκτιο !!Ο Αντρικος να ευχηθεί να είναι γερό το παιδάκι γιατί κάθε νέα ζωή είναι το ευχάριστο !Να σας αφήσω τώρα γιατί έχω το ματσάκι να δω 1-2 προς το παρόν 💪😂😂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog