Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ψυχολόγοι, ψυχίατρος και παθολόγος για τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

- Advertisement -

Ξεκινά την Τετάρτη 24 Νοέμβρη, η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής στο διαγωνισμό για την πρόσληψη ψυχολόγων, ψυχιάτρων, παθολόγων και πνευμολόγων στην Ελληνική Αστυνομία.

Για τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου πρόκειται να προσληφθούν δύο ψυχολόγοι, ένας ψυχίατρος και ένας παθολόγος…

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε σχετικά ότι “προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη 60 ιδιωτών, ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού και συγκεκριμένα 30 ψυχολόγων, 15 ψυχιάτρων, 13 παθολόγων και 2 πνευμονολόγων.

Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, θα στελεχώσουν, μεταξύ άλλων, και τα περιφερειακά ιατρεία, που συστάθηκαν πρόσφατα με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας.

Η πρόσληψη άρτια καταρτισμένων επιστημόνων υγείας και η ένταξή τους στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αποτελεί το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών στο προσωπικό του Σώματος.

Με τον τρόπο αυτό θα καλύπτονται με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα οι υγειονομικές ανάγκες τόσο του εν ενεργεία όσο και του εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών αυτού.

Σημειώνεται ότι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 24-11-2021 μέχρι και την 15:00 ώρα της 23-12-2021”.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog