Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: Από τα Blogs μαθαίνουμε τα νέα του δήμου

- Advertisement -

Στην τοποθέτησή της, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λουτρακίου, Μαρία Πρωτοπαππά, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη είπε:

Tα νέα που αφορούν το δήμο μας, τα μαθαίνουμε είτε από το site του δήμου είτε από τα Blogs. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, είμαστε διακοσμητικά στοιχεία εδώ.

Στη συνέχεια η κυρία Πρωτοπαππά, απευθυνόμενη στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Πρωτονοτάριο, ζήτησε εξηγήσεις για τη μελέτη που έγινε για τον υδροφόρα ορίζοντα χωρίς όπως τόνισε, να γνωρίζει κανείς τίποτα.

Ο δήμαρχος σας έδωσε λευκή επιταγή, για να αποποιηθεί ευθύνες, αλλά και σεις, παρά το έργο σας έχετε ευθύνη.

Επίσης θέλω να γνωρίζω πόσα χρήματα έχει η ΔΕΥΑ στο ταμείο της και αν υπάρχει μεγάλο χρέος σε προμηθευτές.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mπηχτή για φιλογκιωνική πολιτική των blogs κυρία Πρωτοπαππά? Κάτσε να τα ακούσεις τώρα από τον Jole7 να σου πω εγώ. Και χίλια δίκια θα έχει ο άνθρωπος. Jole, λάβε τον λόγον, σε παρακαλώ, με το γνωστό χιουμοριστικό σου ταπεραμέντο!! Εύχομαι μόνο να μην επέμβει στην παρότρυνσή μου ο σταφίδας που αφορμή γυρεύει διαρκώς για να πετάγεται σαν την πορδή, σχόλιο παρά σχόλιο.

  2. Ήρθες δεύτερος που μάς λες για πεταγματα 😀😀Τι θέλει να πει ο ποιητής ο Ανδρέας. Εγώ σχολίασα στη σελίδα του μπλογκ στο φεισμπουκ και μέχρι και φωτογραφίες έβαλα. Εκεί βλέπεις και ποιος σχολιάζει και ποιος είναι και κάνεις τον διάλογο ωραία και καλά. Κάτσε εσύ εδώ να δεις τι θα πει ο jole 7😀Ο Τζολε αν είχε φεισμπουκ θα τα έλεγε και εκεί σε αντίθεση με κάτι σαν και σένα που ότι λένε τα λένε μόνο εδώ μέσα. Ελπίζω να πήρες το μάθημα και να μην πεταγεσε σαν αυτό που είπες για μένα. Αντε καληνύχτα και εσύ να μην με αναφέρεις σχόλιο σε σχόλιο. Αντε γειά τώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog