Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Γιώργος  Παπανδρέου στην Κόρινθο

- Advertisement -

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 17:00, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφτεί την Κόρινθο και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου (Κολοκοτρώνη 54- Κόρινθος).

 

Θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στο πλαίσιο της μείωσης εξάπλωσης του Κορωνοϊού (COVID-19).

 

Η ΝΕ Κορινθίας θα προβάλει όλες τις επισκέψεις των υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Κορινθίας. Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου πρέπει να είναι μια μαζική – διαφανής διαδικασία που θα ενισχύσει την ενότητα και θα ενδυναμώσει το Κίνημά μας.

 

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά τον Λοβερδο και τον Ανδρουλακη και ο Τζορτζ στην Κόρινθο !🩲🩲🩲Ρε εσεις σήμερα έμαθα έφαγε μια τούμπα 🤪 ένας ποδηλάτης εκεί στην γέφυρα της Ποσειδωνίας !Μπας και ήταν ο Γιωργακης και δεν το λένε ,γιατί έχει τρέλα με τα ποδήλατα 🚲!!Για να τον ακούσουν Λοιπον και οι Κορίνθιοι τον Γιώργο και μετά αποφασίζουν ποιον θα κάνουν αρχηγό !Εγω όπως έχω δηλώσει είμαι με τον Ανδρουλακη τίμιο και καθαρό και σοβαρό άτομο !!Ο Αντρικος είναι εδώ 💪🩲

  2. Τωρα θυμηθικε πως υπαρχει και η Κορινθος, ο Παπανδρεου, μιας και απο τοτε που φτωχοποιησε τους Ελληνες με το να τους ριξει αυτους στα μνημονια, γυριζει και διαμενει μονιμως σε 5αστερες, οσο και γκλαμουρατες ξενοδοχειαρες, ποτε σε Κερκυρες, ποτε σε Ροδους, ποτε σε Κρητες, ποτε σε Κωες, ποτε σε Χαλκιδικες, ποτε σε Μυκονους, ποτε σε Σαντορινες, ποτε σε Παρους, ποτε σε Ναξους, ποτε σε Ιους, ποτε σε Συρους, ποτε σε Σκιαθους ποτε σε Πηλια, ποτε σε Ζαγοροχωρια, ποτε σε Κα’ι’μακτσαλαν, ποτε σε Αραχωβες κ.λπ, και παντως σιγουροτατα οχι ποτε του, εις σ’ αυτην την Κορινθια… Τ.Ζ.

  3. (19:30) Πεστο ψεματα! Και μαλιστα ενιοτε γυριζουνε και στον “τοπο του εγκληματος” ( και δεν εννοω φυσικα την Κορινθο, στην οποια και δεν ειχε πατησε ποτε το ποδι του), αλλα στο ερημο το Καστελλοριζο! Τ.Ζ.

  4. Εδώ δεν θυμάσαι εσύ πως γράφεται το θυμήθικε, και τα βάζεις με τον Παπανδρέου που τώρα θυμήθικε την Κόρινθο; Να ενοχλείς τη Χαρά, τα παιδιά της και τους συνεργάτες της, το θυμάσαι όμως κυρ Τάσο.

  5. 😅😅 είχα μερικές ημέρες να μπω και γίνεται χαμός εδώ! Δλδ ο “από δω δεν με κουνάνε ούτε τα κομάντα γιατί τα ξύνω μόνιμα, δημόσιο για πάντα” που λένε και τα ημισκούμπρια, έγινε το πρόσωπο της ημέρας, ε???👏👏👏

  6. Φιλε 7.15 μη τη ψαχνεις πολυ. Χαμενο κορμι ηταν, γιαυτο εξαφανιζολ τωρα. Τον πηραν πρεφα και μουλωξε το λαμογιο στο λαγουμι του γεματο σκ@τ@!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog