Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρωτονοτάριος σε Πρωτοπαππά: H ΔΕΥΑ δεν χρωστά σε κανέναν, μην κάνετε αντιπολίτευση με το νερό

- Advertisement -

Δύο πάθη έχω στη ζωή μου. Την ιατρική και τη ΔΕΥΑ. Το αγαπάω το νερό μας και ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ είμαι υπεύθυνος εγώ για ότι γίνεται, είπε ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος, Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λουτρακίου-Περαχώρας.

Για τη μελέτη του ΙΓΜΕ κυρία Πρωτόπαππα, σας λέω ότι δεν πρέπει να λεει κανείς για το νερό του Λουτρακίου αλλά τους λόγους δε θα τους αναπτύξω, είναι ευνόητοι. Το ΙΓΜΕ μας πιέζει κιόλας να γίνει το έργο.

Η ΔΕΥΑ κ. Πρωτοπαππά δεν χρωστά πουθενά και σε κανένα προμηθευτή. Είμαι κατηγορηματικός. Αν εχετε κάτι άλλο να με πάτε στον Εισαγγελέα.

Επίσης η ΔΕΥΑ σήμερα το πρωί είχε στο ταμείο της 275.000 ευρώ, δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να λέγεται δημόσια, αλλά σας λέω ακριβώς πόσα έχει το ταμείο.

Τέλος η ΔΕΥΑ έχει προγραμματίσει έργα 8.000.000 ευρώ σε όλο το δήμο.

Μην κάνετε αντιπολίτευση με το Νερό μας.

Ολους τους αρχηγούς και όλους τους δημοτικούς συμβούλους σας σέβομαι και σας εκτιμώ. Δεν έρχομαι ποτέ σε αντιπαράθεση, ούτε θέλω. Σας παρακαλώ όμως όλους μην μιλάτε για το νερό μας. Οσο το αγαπώ εγώ, το αγαπάτε και σεις και αντιστροφα. Ολοι το αγαπάμε το νερό μας. Να το προστατεύουμε. Αν καταστραφεί το νερό μας, καταστρεφόμαστε όλοι, τόνισε καταλήγοντας ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog