Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του loutrakiblog.gr από την συνέχιση των έργων του προαστιακού

- Advertisement -
Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του loutrakiblog.gr από την συνέχιση των έργων του προαστιακού.
Με την  ευθυγράμμιση της παράκαμψης του δρόμου Σχολής Μηχανικού,
η οποία συντελέσθηκε ώστε να κατασκευαστεί, από την κοινοπραξία εταιρειών Μυτιληναίος-Ξανθάκης, το μεγάλο τεχνικό έργο, με  τον σκεπαστό τραπεζοειδή τσιμεντένιο τάφρο, για το ρέμα του Κατουνίστρας,
που θα διέρχεται κάτω  από την νέα γραμμή του Προαστιακού, αλλά και κάτω από τον εν λόγω δρόμο, ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες, όλα τα απαραίτητα  αντιπλημμυρικά έργα του σιδηροδρομικού διαδρόμου!
 
Τα οποία,  σε συνάρτηση και με τα αποστραγγιστικά  έργα, που έχει προγραμματίσει να κατασκευάσει ο Δήμος Λουτρακίου με τις τεχνικές του υπηρεσίες, θα θωρακίσουν από πλημμυρικά φαινόμενα την συγκεκριμένη περιοχή. 
Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου τεχνικού έργου, (από όπου και οι σχετικές φωτογραφίες) ολοκληρώνεται έτσι η προετοιμασία του καταστρώματος, για την υποδοχή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής – διεθνούς εύρους,  η τοποθέτηση της οποίας, θα ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr μέσα στο 2022.
Ολοκληρώνοντας έτσι, την σιδηροδρομική σύνδεση του Λουτρακίου από την οδό Αιγαίου, με την Αθήνα, το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και το λιμάνι του Πειραιά.
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σαν το γεφύρι της Άρτας κατάντησε. Το καλύτερο έργο για το Λουτράκι και έχει καταντήσει σήριαλ. Να δούμε πότε θα τελειώσει…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog