Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID-19 την Τετάρτη 01.12.2021

- Advertisement -

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID-19 την Τετάρτη 01.12.2021

🔴 Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα διεξάγει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19.

Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται και θα διενεργούν rapid tests:

🔴 Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Κτήριο Beau Rivage – πρώην ξενοδοχείο – (Ποσειδώνος & Ήρας 2, Παραλία Λουτρακίου), ώρες 09:30 – 13:30

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στα rapid tests πηγαίνουν πάντα ευσυνείδητοι. Τα κοπρόσκυλα οι ψεκασμένοι ανεμβολίαστοι δεν πλησιάζουν. Εμάς πλησιάζουν δυστυχώς. Κι όταν μετά κολλήσουν, αρχίζουν τα: γιατρέ σώσε με, σε χιλιοπαρακαλώ!

    • Ακου μπολιασμενε γιατι δεν τα ξες καλα ,αυτα τα “ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test” ειναι δωρεαν μονο για εμας που εχουμε κανε το εμβολιο,για τους ανεμβολιαστους δεν ειναι.Οι ενεμβολιαστοι πανε και σκανε 3ευρα και 5ευρα στα φαρμακεια και τα κανουν.Αλλα ειδαμε ποσο ευσυνειδητοι εισαστε και σεις τα μπολια (γιατι εσυ και οι ομοιοι σου δεν εισαστε εμβολιασμενοι σαν εμας ,αλλα μπολιασμενοι),που κανατε το εμβολιο και νομζετε οτι “πηρατε την ελευθερια σας πισω” και κυκλοφορειτε χωρις μασκες,πατε σε κλειστους χωρους και συνοστιζεστε και κολλατε και μεταδιδετε και οποιον παρει ο χαρος.Ανευθυνοι και αμυαλοι..

  2. Άσε max, το καταλάβαμε. Ουαλλικά μυαλά κουβαλάς κι εσύ. Καλοφόρετα και περαστικά σου… Αν προλάβεις… πρόσεχε μη σε παρακολουθούν με μικροτσίπ πότε πας στην παραλία να πιείς τον φρέντο εσπρέσσο σου. Καληνύχτα ρεεεεε….

    • Ακου μπολιασμενε τον Ουαλλο μπορει να μην τον πολυχωνευω αλλα μπολιασμενος με μισανθρωπια και σκατοψυχια σαν εσενα δεν ειμαι.Απο κει και περα πιστευω οτι αισθανθηκες πολυ περιφανος που σημερα σου ειπαν οτι μετα εμβολια που εκανες ησουν προστατευμενος μολις για 3 μηνες (αντε 4 επειδη ειμαι large) και οτι τοσο καιρο κυκλοφουσες με αγνοια κινδυνου οντας εν δυναμει κρουσμα αλλα και εστια μεταδοσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog