Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μηχανήματα του 747 ΕΤ Μηχανικού στο Σχίνο Λουτρακίου (video-φωτο)

- Advertisement -

Μεγάλη καταστροφή προκλήθηκε λόγω της έντονης νεροποντής, χθες στο Σχίνο Λουτρακίου.

Από το καμένο δάσος κατέληξαν στο οδικό δίκτυο τεράστιοι όγκοι χωμάτων με αποτέλεσμα ο δρόμος να αποκλειστεί σε πολλά σημεία (Δείτε το χθεσινό άρθρο και φωτογραφίες εδώ)

 

Eνας άνθρωπος παρ΄ολίγον να παρασυρθεί από ορμητικό χείμαρρο και να χάσει τη ζωή του

 

Μηχανήματα του δήμου και εξωτερικά συνεργεία ανέλαβαν τον καθαρισμό από χθές αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ο δήμαρχος Λουτρακίου, κ. Γιώργος Γκιώνης ζήτησε τη συνδρομή ενός βαρέως τύπου μηχανήματος του 747 Ετ Μηχανικού Λουτρακίου για τον καθαρισμό του δικτύου και τη διάνοιξή του.

 

Δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από όσο φανταζόμασταν, αναγκάζοντας το δήμαρχο να ζητήσει επιπλέον βοήθεια με μηχανήματα από το 747 ΕΤΜΧ.

 

Εξαλλοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονται για μια ακόμα φορά στο έλεος των φυσικών φαινομένων εξαιτίας της κωλυσιεργίας των δημοσίων υπηρεσιών, ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν προχωρήσει σε υλοτόμηση των καμένων δέντρων και κορμοδέτηση των ρεμάτων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο Loutrakiblog.gr

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηχανήματα του Δήμου???? που τα είδατε γιατί στις φώτο ο στρατός είναι και κάποιοι από τους ιδιώτες μήπως είναι αραγμενα στο Λουτράκι?? και γιατί???

  2. Να βγει τώρα να καμαρώσει ο κ.Γκιωλης με τον φιλαράκο τού τον ψευτοπροεδρο για τα αντιπλημμυρικά έργα τέχνης που κάναν στην περιοχή εδώ και έξι μήνες .Θα ρωτήσει και τώρα ο βλάκας πού γράφει εδώ μέσα που είναι ο αυτιας σα δε ντρέπεστε λίγο …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog