Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιος συναγερμός για τη μετάλλαξη Όμικρον – Πού έχει εντοπιστεί στην Ευρώπη

- Advertisement -

Σε «επιχείρηση οχύρωσης» έναντι της διασποράς της νέας παραλλαγής Όμικρον επιδίδονται οι κυβερνήσεις διεθνώς με αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς και εκτεταμένους επανελέγχους των θετικών τεστ PCR, ενόσω επιχειρείται με φρενήρεις ρυθμούς σε επιστημονικό επίπεδο η «αποκρυπτογράφηση» της δυναμικής και επικινδυνότητας του νέου στελέχους του κορωνοϊού που κινείται γρήγορα πέραν των συνόρων της αφρικανικής ηπείρου.

Στην Ευρώπη -η οποία ήδη «μάχεται» το τέταρτο πανδημικό κύμα που οδηγείται από τη μετάλλαξη Δέλτα και επιβάλλονται νέα περιοριστικά μέτρα έως και καθολικά lockdown εν όψει Χριστουγέννων-, η παραλλαγή Όμικρον (B.1.1.529) προκύπτει ότι έχει «εισχωρήσει» μέχρι στιγμής σε Βρετανία, Γερμανία, Τσεχία, Ολλανδία και Βέλγιο.

Η βρετανική κυβέρνηση είναι η τελευταία χώρα που ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου τα πρώτα κρούσματα της νέας μετάλλαξης. Η παραλλαγή εντοπίστηκε σε δύο νοσούντες -που συνδέονται μεταξύ τους- στο Μπρέντγουντ και το Νότινγχαμ, οι οποίοι έχουν τεθεί σε καραντίνα μαζί με τα μέλη της οικογένειάς τους ενόσω βρίσκεται παράλληλα σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πιο πιθανό είναι να προσβλήθηκε η Αυτής Μαγαλειότης, οπότε έδωσε εντολή στην ΜΙ6 να τηλεφωνήσει στον Μιχάλη, ο οποίος θα ενημερώθηκε και από τον Δένδια να μιλήσει στη Χαρά να μην το δημοσιεύσει και δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο κρατών. Ενδεχομένως αυτά να κοπούν όταν ο Γιώργος Δεληκάρης γίνει πρωθυπουργός με υπουργό εξωτερικών τον Τάκη τσουκαλά. Συστήνω υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Μέχρι τότε, άντε γεια, και αν δεν έγινε κατανοητό, τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Να κάνω εδώ δυο επισημάνσεις στο loutrakiblog και στην φίλη μας την Χαρά !!😀Ο Αντρικος για τους φίλους και Αντρεας για τους άλλους Λοιπον θα πει !Πρωτη επισημάνση είναι ότι ο Αντρεας που θέλω να πιστευω ,ότι προσπαθώντας από την αρχή να δώσει ένα τόνο διασκεδαστικό χαβαλέ πλακίτσα με τους σχολιαστές σας αναγνώστες σας δεν πήγε καλά καθόλου !ο λόγος δεν είναι ο Αντρεας αλλά η τάση η νοοτροπία των υπόλοιπων !!Το μπλογκ επίσης οταν από το σερφάρισμα που κάνω στο διαδύκτιο και γράφω για θέματα ισως άσχετα με τα άρθρα σας για ενημερώσει προς τους άλλους για να γίνετε λίγος χαβαλές !!Τωρα ρωτάω την φίλη μου την Χαρά και τους άλλους που χαίρονται οταν δεν βλέπουν τα σχόλια η βγάζουν το κόμπλεξ τους στον Αντρέα ,θα θελατε ο Αντρεας να βρίζει να προσβάλει να ειρωνευετε τα πρόσωπα της επικαιρότητας τον δήμαρχο τους άλλους κλπ η να κάνει την πλάκα του και οποιος θέλει τον ακολουθεί !Εδω είναι το ερώτημα !Γιατι να θέλουν την μουρμούρα και όχι την καλή διαθεση !Αν περάσει Αντρικος

  3. Να πω εδώ στο αγαπημένο μου loutrakiblog δύο πράγματα που νομίζω ότι έχουν παρεξηγηθεί από εσάς για τον Αντρέα. Το ότι προσπαθώ μέσα από τα σχόλια μου πάντα να διασκεδάζω η να κάνω τον χαβαλέ την χασούρα σε αθλητικά η οταν γράφω πράγματα που βλέπω στο διαδυκτιο για ποικίλη ύλη που λέω εγώ και τα γράφω για να ενημερώσω και να κάνω πάλι χαβαλέ. Αυτά τα σχόλια κόβονται διότι λέτε δεν είναι του θέματος. Ο 1112 που χωρίς να ξέρει τι είχα γράψει μας ειρωνευετε. Όπως έχω πει πολλές φορές άτομα σε στυλ “Αντρέας” δεν είναι καλοδεχουμενα στο μπλογκ σας. Τι θέλω να πω! Εσείς θα κρίνετε αν θέλετε ο Ανδρέας να κάνει την πλακιτσα του με όποιον θέλει η δεν θέλει. Δεν επιθυμώ τίποτα άλλο απο ίδια αντιμετώπιση με τους άλλους και να επιτρέπετε να

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog