Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κορονοϊός: ‘Επεσαν τα κρούσματα στην Κορινθία

- Advertisement -

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν και σήμερα τα κρούσματα στην Αττική καθώς στο Λεκανοπέδιο εντοπίζονται 973νέα κρούσματα σε σύνολο 3823 νέων μολύνσεων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ σε όλη τη χώρα.

 

Στο «κόκκινο» παραμένει και η Θεσσαλονίκη με 703 νέες μολύνσεις.

Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων καταγράφεται επίσης σε: Αχαΐα (124), Λάρισα (101), Ηρακλείου (109), Μαγνησία (123), Έβρου (66), Κοζάνη (69), Σέρρες (116), Φθιώτιδα (63), Αιτωλοακαρνανία (70), Πέλλα (66).

 

Αναλυτικά τα κρούσματα στις περιφερειακές ενότητες της Αττικής:

Ανατολική Αττική:118 κρούσματα

Βόρειος Τομέας Αθηνών:116 κρούσματα

Δυτική Αττική:49 κρούσματα

Δυτικός Τομέας Αθηνών:139 κρούσματα

Κεντρικός Τομέας Αθηνών:276 κρούσματα

Nήσων:25 κρούσματα

Νότιος Τομέας Αθηνών:112 κρούσματα

Πειραιώς:138 κρούσματα

 

Η κατανομή των νέων κρουσμάτων σε όλη τη χώρα

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντε εμβολιαστείτε ρε ψεκασμένοι για να πέσουν κι άλλο τα κρούσματα . Εσείς δεν καταλαβαίνετε με το ευγενικό και την επιστήμη . Θέλετε απότομες παροτρύνσεις . Άντε, ακόμη σπίτια σας κάθεστε ? Εμπρός λέμε !!!!!

  2. Δεν πιστεύω εσείς που σχολιάζετε εδώ μέσα να είστε τίποτα ανεμβολιαστοι σαν τους παοκαρες που έκαναν την Τούμπα Άνω και Κάτω 😂😂Φαντάζομαι ρε εσείς την σκηνή ο Ματατζης να ρωτάει τον χουλιγκανο αν νεμβολιαστηκε😜😜Με την καθυστέρηση που γίνετε εδώ στο μπλογκ χάσαμε επεισόδια γεγονότα ποικίλης ύλης που λέμε και αισιος φτάσαμε Πέμπτη. Κάτι σχόλια που είχα γράψει δεν ξέρω αν έχουν χαθεί η θα περάσουν. Ερχετε και ο Παπας συν της άλλης την Κυριακή, έχει και Γρηγοροπουλο πορεία Αεκ – Παο ντέρμπι και το καλό για το τέλος σας το έχω. Γιάννα Αγγελόπουλου (ταε έχω κάνει όλα στην ζωή μου εκτός από λίφτινγκ) είπε σε συνέντευξη. Δεν περιγράφω άλλο 😜😜😜Δεν πιστεύω να κοπεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog