Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποτελέσματα ΚΙΝΑΛ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης με 40% στο 15% των καταμετρημένων ψήφων

- Advertisement -

Δείτε την πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.
Στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών του ΚΙΝΑΛ που διεξήχθησαν σήμερα, 5 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά:

Νίκος Ανδρουλάκης – 40,11%

Παύλος Γερουλάνος – 2,13%

Χάρης Καστανίδης – 3,63%

Ανδρέας Λοβέρδος – 24,13%

Γιώργος Παπανδρέου – 26,78%

Παύλος Χρηστίδης – 3,21%

Οι κάλπες ανακοινώθηκε αρχικά ότι θα κλείσουν στις 20:00 αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι δίνεται γενική παράταση όπου υπήρχαν ακόμα ουρές, μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης.

Περισσότερα σε λίγο…

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αξιζουν σιγουρα πολλα μπραβο, καθως και πολλα συγχαρητηρια στον Νικο, γι’ αυτην του την κατα κρατος επικρατηση και επιτυχια του!! Η… ηδονη, οσο και η ευχαριστηση καθισταται ακομη μεγαλυτερη, αν αναλλογιστουμε οτι εχτες Σαββατο 04/12/21, η εφημεριδα “ΤΑ ΝΕΑ” του Βαγγελη Μαριδακη, προεβαλαν με εναν ετσι… σημειολογικο, οσο και προκλητικοτατο τροπο στο πρωτοσελιδο τους, ως “πρωτη μουρη”, περιχαρη και χαμογελαστο τον Λοβερδο, και σε δευτερο πλανο… μουτρομενο και συνοφρυωμενο τον σημερινο μεγαλο νικητη στο ΠΑΣΟΚ, τον Νικολα, τον Ανδρουλακη!! Τ.Ζ.

  2. Πάντα βρε ΤΖ με τον καλό τον λόγο για τον Βαγγελα !!Τον Λοβερδο τον έχει φωτογραφία λόγο ότι είναι γαβρος φανατικός και όπως θα ειδες σάρωσε στον Πειραιά !!ολα έχουν την εξηγήσει τους 😜Εγώ όπως ξερεις είμαι της άποψης αλαγγη στη αλαγγη !Ουτε Γιωργακη ουτε Αντρέα Λοβερδο !Με τον Νικόλα που γιορτάζει σήμερα τον Ανδρουλακη είμαστε !!

  3. Τί σχέση έχει ο Ανδρουλάκης? Στο ρέντινγκ ζει κι αυτός? Άσε τον άνθρωπο να ηρεμήσει ρε di copane και γράψε κάτι σχετικό με τις αναρτήσεις.

  4. Μάθε εσύ πρώτα να ξεχωρίζεις τις αναρτήσεις και θα γράψω εγώ και τα σχετικά και τα άσχετα. Εντάξει είμαστε Ντι Καπριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog