Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η διαδικασία, πού θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι και τα πρώτα αποτελέσματα

- Advertisement -

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, συνολικά 840 εκλογικά τμήματα θα έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα και 22 στο εξωτερικό, για τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

 

Οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν σε δύο γύρους, στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιώργο Παπανδρέου και Παύλο Χρηστίδη να συμμετέχουν στην «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος.

 

Η επιτροπή διοργάνωσης των εκλογών ανακοίνωσε ότι κατά τη διαδικασία θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού.

 

Σύμφωνα με την Επιτροπή Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ), στην Ελλάδα οι κάλπες θα είναι ανοικτές από 7:00 έως 19:00, ενώ οι ώρες λειτουργίας των εκλογικών τμημάτων στις χώρες του εξωτερικού είναι οι εξής:

 

Στα εκλογικά τμήματα της Αυστραλίας από 10:00 έως 19:00 τοπική ώρα
Στα εκλογικά τμήματα της Κύπρου από 9:00 έως 19:00 τοπική ώρα
Στα εκλογικά τμήματα των χωρών της Ε/Ε από 9:00 έως 17:00 τοπική ώρα
Στα εκλογικά τμήματα της Αγγλίας από 12:00 έως 18:00 τοπική ώρα
Στα εκλογικά τμήματα των ΗΠΑ από 9:00 έως 16:00 τοπική ώρα
Στα εκλογικά τμήματα του Καναδά Μόντρεαλ από 9:00 έως 15:00 και Τορόντο 9:00 έως 14:00 τοπική ώρα.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα βγουν και τα αποτελέσματα από την εκλογή του προέδρου θα φύγει και ο Παπα Φραγκίσκος και ακόμα να δούμε κάνα σχόλιο. Τώρα που είπα για τον Παπα να ευχηθούμε στον άνθρωπο μην τον βρει κανένα κακό τώρα που συναντήθηκε με τον Κυριάκο 😂😂Έπρεπε να πάει να δει και το ματς στο Οακα σήμερα να ξεχάσει και την μπάλα που ξέρει ο ποντιφικας 😀Είναι φανατικός ποδόσφαιρο φίλους για όσους δεν το γνωρίζουν. Αυτά Κυριακή μεσημεράκι αφού δεν μπορούμε να κάνουμε loutrakiblog therapy πάω να στολίσω το Χριστουγέννιατικο δέντρο 🎄εσείς στολισατε 😜😜😜🎄

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog