Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Κόρινθο το εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola (video)

- Advertisement -

Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola συνεχίζει το οδικό του ταξίδι στην Κόρινθο, και προσκαλεί τους καταναλωτές να ζήσουν την αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία!

 

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο φορτηγό κάνει «στάση» στην Κόρινθο γεμάτο εκπλήξεις και πλούσια δώρα, και μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συμβάλλοντας παράλληλα όλοι σε έναν καλό σκοπό!

 

Για κάποιες ώρες της ημέρας, το εντυπωσιακό όχημα θα κάνει βόλτες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, και θα προσκαλεί τους καταναλωτές να το εντοπίσουν και να το φωτογραφίσουν, αφού ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους στο instagram,με hashtag #realmagictourGR και tag @cocacolagreece, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

 

Το φορτηγό της Coca-Cola θα βρεθεί επίσης σταθμευμένο σε μεγάλο κατάστημα σούπερ μάρκετ της πόλης, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, και να φωτογραφηθούν, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19, αυτήν τη φορά για καλό σκοπό.

Γιατί για κάθε «κλικ» η Coca-Cola θα σώζει και θα προσφέρει μερίδες φαγητού, με στόχο να ξεπεράσει τις 1.000.000 μερίδες, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», σε συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο φίλος 2324 είναι από το παλιό loutrakiblog !!Το γνωστό για τον Αλέξανδρο Γραματικο😜 👍Γεια σου αδερφε «γεια σου ρε Αλέξανδρε είσαι παλικάρι κρατά οσο μπορείς !!

  2. Ο Νίκος από Αχίλλειον είμαι που έγραψα για τον Νανλοπουλο και φίλοι δεν είμαστε. Η κοκα-κολα μου αρέσει, αλλά όχι τα μούτρα σου, γιαυτό ξεκόλλα λέμε.

  3. Θυμάμαι είχα πιεί την πρώτη μου κοκα-κολα το 1999, όταν ήμουν 6 ετών, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Από τότε άλλξαν πολλά, γιατί τώρα τη λατρεύω. Νίκος, Αχίλλειον

  4. Πνευματικός λέγεται ρε. Αγόρασε κανένα τετράδιο skag να σημειώνεις ονόματα, γιατί λόγω αγραμματοσύνης χάνεις τη μπάλα. Έλα μπράβο, να ενισχύσεις και τα ελληνικά προϊόντα, που βολεύεσαι μόνο από το primark και πάλι από τα πανέρια του primark.

  5. Και που να ξέρω εγώ ρε Νικολακι από το Αχιλλειον ποιος σχολιάζει αφού είναι ανώνυμα τα σχόλια. Και εγώ αν ήξερα ότι ήσουν εσύ δεν θα έλεγα μπράβο.. Πάμε και στον άλλον με τα πανερια του Primark. Το να κάνεις ένα όνομα λάθος τι ρόλο παίζει η μόρφωση ρε πικραμυγδαλος. Έτσι θα σε φωνάζω τώρα Πικραμυγδαλος γιατί το αυγολεμονος είναι κατοχυρωμένο. Αντε γειά και στους δύο σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog