Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χάος σε ματς της ΕΠΣ Αργολίδας: Μαχαιρώματα και ξύλο στο Παναργειακός – Αστέρας Δρεπάνου

- Advertisement -

Μεγάλης βαρβαρότητας αλλά και έκτασης επεισόδια σε παιχνίδι ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας.

Τα επεισόδια  σημειώθηκαν στην αναμέτρηση του Παναργειακού με τον Αστέρα Δρεπάνου από  άγνωστους που φορούσαν κουκούλες, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου να επιτίθενται σε άτομα που βρίσκονταν στην κερκίδα, φίλους της ομάδας του Δρεπάνου και να γίνεται ο … χαμός.

Όπως αναφέρεται σε τοπικά ΜΜΕ υπήρξαν δύο τραυματίες ο ένας μαχαιρωμένος, και ο άλλος έχοντας σπάσει το πόδι του. Οι κουκουλοφόροι έφυγαν ανενόχλητοι χωρίς να γίνει καμία σύλληψη.

Για το περιστατικό πήρε θέση η ομάδα του Παναργειακού με σχετική ανακοίνωση

 

Eπειδή εμφανίζονται διάφορα περιστατικά βίας στα γήπεδα του νομού, η ΕΠΣ Αργολίδας με σημερινή ανακοίνωσή της ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι:

 

«Η Ένωση καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται και με τα αρμόδια όργανα της θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το φίλαθλο πνεύμα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όλων των προσώπων που εμπλέκονται στους αγώνες.

Για την αντιμετώπιση όμως του κοινωνικού φαινομένου της βίας, μέρος του οποίου αποτελούν πιστεύουμε αυτά τα επεισόδια είναι κυρίως αρμόδιοι άλλοι φορείς της συντεταγμένης πολιτείας στους οποίους έχουμε απευθυνθεί για να επιληφθούν».

Αφορμή για την παραπάνω ανακοίνωση στάθηκαν τα χθεσινά επεισόδια στο ΔΑΚ Άργους, κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναργειακός – Δρεπανιακός, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο φίλοι του Δρεπάνου και να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Μάλιστα ως πολεμοφόδια χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και λεμόνια με ξυράφια, που θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν ως φονικά όπλα.

Η καταδίκη του Παναργειακού

Η διοίκηση του Παναργειακού δήλωσε άμεσα πως καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα Παναργειακός – Αστέρας Δρεπανιακός από άτομα τα οποία εισήλθαν στην σκεπαστή κερκίδα του ΔΑΚ Άργους.

Όπως ανέφερε, τα άτομα αυτά που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, δεν ήταν εξαρχής στο γήπεδο αλλά εκμεταλλεύτηκαν το κλείσιμο του εκδοτηρίου και επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Δρεπάνου αλλά και σε φίλους του Παναργειακού που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα.

Ο Παναργειακός δηλώνει ότι άτομα με συμπεριφορές χουλιγκανισμού και τραμπουκισμού, δεν ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι δεν ήταν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν, αλλά εισήλθαν μόνο για φασαρία και αμέσως μετά αποχώρησαν.

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στη φιλοξενούμενη ομάδα του Δρεπάνου και στους φίλους αυτής όπως επίσης και στους δικούς μας φιλάθλους που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη κερκίδα.

Σαν διοίκηση θέλαμε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχαμε στο πρώτο γύρο από την ομάδα του Αστέρα Δρεπάνου, αλλά δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι, όχι φίλαθλοι του Παναργειακού, χάλασαν την εικόνα αυτή»,

αναφέρεται στη σχετική τοποθέτηση της διοίκησης του Παναργειακού.

 

με πληροφορίες από anagnostis.org / dikografies.blogspot.com

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είπαμε βρε παιδιά να βάζετε κανένα αθλητικό άρθρο για τον sportdog του μπλογκ τι μου βάζετε για τις μάπες και φάπες στο Άργος 😂😂😂Όχι τίποτα άλλο έχουμε και τον αλλονα που μόλις περάσετε τον Ισθμό και πάτε προς Αργολίδα λέει τα τρελά του 💩💩💩Θα σας πω πάντως τι έγινε εκεί στο γήπεδο αφού βάλατε το άρθρο. Αυτοί που πήγαν και έδειραν τους άλλους τους έψαχναν φαίνεται τους είπαν κάποιος άλλος ότι είναι εκεί και πήγαν και τους τις έβρεξαν. Τώρα θα την πλήρωσαν και άλλοι που δεν έφταιγαν η θα πήγαν να χωρίσουν. Το λέω αυτό γιατί όπως λέει και στο άρθρο τις έφαγαν και Αργιτες,που σημαίνει ότι δεν πήγαν μόνο να χτυπήσουν τους φιλοξενούμε νον

  2. Συνέχεια γιατί το έστειλα κατά λάθος. Όπως είπα δεν πήγαν να πλακώσουν τους φιλοξενουμενους φιλάθλους αλλά κάποιους συγκεκριμένους που έψαχναν και τους βρήκαν εκεί. Καλό είναι αυτά να μην γίνονται, για λογαριασμούς λέω. Τώρα για οπαδικη βία που λένε εκεί στην διοίκηση του θρυλικού Παναργειακου είναι για το θεαθήναι. Και ξέρουν ποιος τους βάρεσε αυτούς εκεί στο γήπεδο. Έχουν και βαρύ χέρι οι Αργιτες και γενικά εκεί στην περιοχή έτσι για να ξέρετε μερικοί μερικοί. Ελπίζω σε δημοσίευση και κανένα ποιο εκλεκτικό αθλητικό άρθρο αν γίνετε βρε παιδιά 😜😜🎄

  3. 21:45, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΨΑΧΝΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΛΠ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ.

  4. Τις ηλιθιότητες τις δικές σου που τις γράφεις και με ΚΕΦΑΛΑΙΑ τι να πούμε !Επεξηγησεις και αναλύσεις και σχολιασμό είναι τα άρθρα ρε μπαγλαμά όχι να σχολιάζουμε τους σχολιαστές !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog