Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απίστευτος Παπανδρέου: Τώρα καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές του πρώτου γύρου

- Advertisement -

Στον αέρα επιχειρεί να τινάξει ο Γιώργος Παπανδρέου την εκλογική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ, με τον πρώην πρωθυπουργό να θυμάται τις παλαιοκομματικές μεθόδους που έβλεπαν παντού «νοθείες», «συνομωσίες» κτλ.

Σε επιστολή του καταγγέλλει νοθεία στον πρώτο γύρο και ζητά την διερεύνηση των καταγγελιών.

 

Αναλυτικά η επιστολή του:

 

«Μου γνωστοποιήθηκε από τον εκπρόσωπό μου στην ΕΔΕΚΑΠ, ότι κοινοποιήθηκαν στην Επιτροπή σας καταγγελίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία της πρώτης Κυριακής.

Άμεσα, ζήτησα από την οργανωτική μου ομάδα τον ενδελεχή έλεγχο των τελικών αποτελεσμάτων. Κατόπιν διασταύρωσης των επίσημων στοιχείων της εταιρίας OTS, που αφορούν τους ηλεκτρονικά διαπιστευμένους στα tablet της εκλογικής διαδικασίας και τα αποτελέσματα ανά κάλπη, προέκυψε ότι σε 164 εκλογικά τμήματα (από σύνολο 841, δηλαδή στο 20% των εκλογικών τμημάτων) στις κάλπες βρέθηκαν περισσότερα ψηφοδέλτια από τους ανθρώπους που διαπιστεύτηκαν για να ψηφίσουν – διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 2.700 ψηφοδέλτια περισσότερα από τον δειγματοληπτικό έλεγχο.

Δεδομένου ότι οι διαφορές που εντοπίστηκαν θέτουν ζήτημα διαφάνειας και προάσπισης του αδιάβλητου της διαδικασίας και ότι την Κυριακή επίκειται ο δεύτερος γύρος των εκλογών, ζήτω από την Επιτροπή σας ως το πλέον αρμόδιο καταστατικό όργανο να διερευνηθούν εις βάθος οι εν λόγω καταγγελίες, ώστε εκτός των άλλων να διασφαλιστεί η διαδικασία της Κυριακής.»

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περίτρανη απόδειξη του IQ των πασόκων. Βγήκε πρωθυπουργός με το “λεφτά υπάρχουν”. Δεν το θυμούνται. Απέτυχε. Δεν το κατάλαβαν. Και τον έβγαλαν δεύτερο για πρόεδρο του κινήματος, αφήνοντας πίσω άλλους πιο αξιόλογους υποψηφίους. Ας τα γευτούν τώρα. Άχρηστος και ανάξιος σαν τον πατέρα του. Το μήλο κάτω από τη μηλιά…

  2. Κανένας λόγος να στέλνουμε σχόλια αφού δεν ανεβαίνει τίποτα, για να σας προλάβω μην απαντήσετε ότι «τίποτα δεν ήρθε αλλιώς εμείς θα το ανεβάζαμε », αν έχετε τεχνικό προβλημα φτιαχτέ το αλλιώς καλή συνέχεια ,μόνοι σας!!!

  3. Ο Παπανδρέου ο Ανδρέας στην ζωή του έχει κάνει εκτός από τα καλά στην πολιτική και ορισμένες μπιπ. Μια από αυτές είναι και ο Γιώργος. Το λέω έτσι τσουβαλατα γιατί έτσι είναι 🙄Ρε εσύ Γιωργάκη πριν καμιά 15αρια χρόνια σε εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εσύ με τον Βενιζέλο είχε βουίξει τότε μια υπόθεση σε ένα χωριό της Κρήτης με 20 κατοίκους που ψήφισαν 190!!! 189 εσύ και μια ο Βενιζέλος.!! Να μιλάει και ο Γιώργος Παπανδρέου για καταγγελίες και νοθιες. Και πολλές ψήφους πήρες να πω εγώ. Αυτά καλό σαββατοκύριακο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog