Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

To SPORTCAMP συνεχίζει να πρωτοστατεί στις αθλητικές διοργανώσεις!

- Advertisement -

To SPORTCAMP συνεχίζει να πρωτοστατεί στις αθλητικές διοργανώσεις!

Είναι αρωγός του αθλητικού ιδεώδους και προαγωγής του «ευ αγωνίζεσθαι»!

Συμμετέχει ενεργά σε αθλητικά δρώμενα και συμβάλλει στην μυϊκή και ψυχική ενδυνάμωση, καθώς και στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Η μακροχρόνια συνεργασία του Sportcamp με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο απέφερε καρπούς και στις 19 Νοεμβρίου υποδεχτήκαμε αθλητές και αθλήτριες που ήρθαν στις εγκαταστάσεις μας για να λάβουν μέρος στο Παννελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων Κορασίδων!

Πάλεψαν με την ψυχή τους, διεκδίκησαν με την αξία τους τα μετάλλια και έζησαν μια υπέροχη εμπειρία δοκιμάζοντας τις δυνατότητες τους στο αγαπημένο τους άθλημα!

Στις 26 Νοεμβρίου «αφήσαμε» το Τζούντο και πιάσαμε τις Ολυμπιακές μπάρες! Το Sportcamp, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Γυναικών – Ανδρών!

Η άρση βαρών είναι αναμφίβολα το άθλημα που έχει σηκώσει την Ελλάδα πιο ψηλά και την έχει βάλει στο σταθμό των θριάμβων.

Με απόλυτη επιτυχία και βροχή Πανελληνίων ρεκόρ ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξήχθη στο 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗖𝗔𝗠𝗣!

Οι καλύτεροι 150 αθλητές {Άνδρες και Νέοι Άνδρες} και αθλήτριες {Γυναίκες και Νέες Γυναίκες} ήρθαν στο 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗖𝗔𝗠𝗣 από όλη την Ελλάδα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας υψηλούς τίτλους και σημειώνοντας ρεκόρ που αποδεικνύουν το ταλέντο τους, για άλλη μια φορά

Με 12 νέα Πανελλήνια ρεκόρ έληξε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξήχθη στο 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗖𝗔𝗠𝗣!

Αγωνίστηκαν με όλο τους στο σθένος γυναίκες και άνδρες επιδεικνύοντας το ταλέντο τους για άλλη μια φορά, και ανοίγοντας το δρόμο για διεθνείς διακρίσεις!

Μια ανάσα μετά την άρση βαρών, πιάσαμε ξανά τις πολεμικές τέχνες και στις 10 Δεκεμβρίου συνεισφέραμε στην διοργάνωση του 7ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής «ΝΙΚΗΣ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ».

Αυτή η χρόνια κλείνει με εξαιρετική επιτυχία και ανυπομονούμε για όλα όσα θα μας αποφέρει η επόμενη!

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες για την εμπιστοσύνη τους στο Sportcamp και την αφοσίωση τους στον αθλητισμό!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog