Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα κάλαντα έψαλλε η Φιλαρμονική Λουτρακίου

- Advertisement -

“Πλημμύρισε” με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες το Δημαρχείο Λουτρακίου

Με ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών γέμισε Δημαρχείο Λουτρακίου, καθώς η Φιλαρμονική του Δήμου και “Ο Ίβυκος” Σύνδεσμος Λουτρακιωτών – Περαχωριτών έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στη σημερινή γιορτινή ημέρα…
Ο Αναπληρωτής Δημάρχου- Αντιδήμαρχος Διοικητικού & Οικονομικού κ.Αναστάσιος Σακελλαρίου και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής άκουσαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με όλους.

 

 

 

Tα «έψαλλε» στη δημοτική αρχή ο ΙΒΥΚΟΣ

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε δήμαρχε η φιλαρμονική γιατί μόνο στο Λουτράκι;Τους πειράζει η στροφές της περαχωρας η των αγίων Θεοδώρων,να πάνε και εκει;

  2. Φιλαρμονική μόνο για το Λουτράκι..Δεν φταίει όμως αυτή ούτε τα παιδιά ούτε ο μαέστρος..Κάποιος καρεκλατος δίνει τις εντολές.

  3. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλους. Κάποιοι βεβαίως απέφυγαν να ευχηθούν, όπως η πρωτοπαππά, ο γιατρός, ο Ασημακό, ο ζερβός. Δεν μας χρειάζονται τώρα. Σε προεκλογική περίοδο όμως θα σκοτώνονται να μας καλούν στις ομιλίες τους. Φυσικά, αφού ο ψυχογιός δεν ευχήθηκε, πως θα μπορούσε να ευχηθεί ο κομματικοποιημένος…νέος, σοβαρός, μορφωμένος; Λες και δεν υπάρχουμε. Σε κατάθεση στεφάνων ηρώων εθνικής αντίστασης και σε πρωτομαγιά τρέχουν πρώτοι. Δικαίωμά τους, όπως και δικό μας στις επερχόμενες εκλογές. Έχουμε μνήμη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog