Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

“Νεκρή” πόλη τη νύχτα το Λουτράκι από την εφαρμογή του lockdown σε εστίαση και διασκέδαση

- Advertisement -

«Νεκρή» πόλη έμοιαζε χθες το βράδυ το Λουτράκι με τα νέα μέτρα στην εστίαση. Οταν η άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο θεός γελά, λέει μια σοφή ρήση.

Αδοξο ήταν το τέλος στα όνειρα και στα σχέδια που κάναμε όλοι μας για μια όμορφη παραμονή Πρωτοχρονιάς, με ρεβεγιόν, άλλοι σε κάποιο εστιατόριο, άλλοι σε κάποιο κέντρο διασκέδασης. Τέλος στα σχέδια αφού τα μέτρα επεβλήθηκαν από την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Στο Λουτράκι το πρώτο βράδυ εφαρμογής των νέων μέτρων θύμιζε ολοκληρωτικό lockdown

Τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης ήταν μεν ανοιχτά, αλλά άδεια…δεν κυκλοφορούσε ψυχή στους δρόμους, με την πόλη να είναι εντελώς “νεκρή” από κίνηση, ενώ η αστυνομία έκανε συνεχείς περιπολίες.

Με τα νέα μέτρα απαγορεύεται η μουσική στην εστίαση, που θα κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα, με εξαίρεση σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς που θα λειτουργήσει μέχρι τις 2 το πρωί.

Απαγορεύονται οι όρθιοι, ενώ επιτρέπονται 6 άτομα ανά τραπέζι.. Οι περισσότεροι θα προτιμήσουν το ρεβεγιόν σε κάποιο σπίτι όπου δεν θα υπάρχει κανένας έλεγχος

Προφανώς τα ρεβεγιόν ακυρώνονται υπό αυτές τις συνθήκες.. Οπως λένε καταστηματάρχες στο loutrakiblog.gr υπάρχουν ηδη πολλές ακυρώσεις στα εστιατόρια και τις ταβέρνες.

Τα κέντρα διασκέδασης, επίσης διαμαρτύρονται έντονα.

“Τα μέτρα σημαίνουν καθαρά λοκντάουν. Χωρίς μουσική δεν γίνεται να λειτουργήσει επιχείρηση εστίασης ή διασκέδασης” λένε οι επαγγελματίες.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog