Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πέθανε από κορονοϊό ο γιατρός Θανάσης Καραμπάτος. Νοσηλεύεται και η κόρη του

- Advertisement -

Θλίψη σκόρπισε στο Λουτράκι η είδηση του θανάτου του ιατρού-παθολόγου Θανάση Καραμπάτου, 70 ετών, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο Θανάσης Καραμπάτος  παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί, αν και ανεμβολίαστος, σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr

Χθες συνάδελφοί του ιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο αλλά μάταια…

Σήμερα η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Οταν έφθασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός..

Είχε διετελέσει δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Παύλου Παύλου και ήταν εκτός από πολύ καλός επιστήμονας, πολύ αγαπητός ως άνθρωπος και καλός οικογενειάρχης.

Η θυγατέρα του, επίσης ιατρός η ίδια, (βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί), νοσεί από κορονοϊό νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον όρο ” καλός γιατρός” όταν αρνείται το εμβόλιο!!!!! Για την Ιλαρά;; Για τον καρκίνο του τραχήπου;;;; Για την μηνιγγήτιδα;;;; Αυτά τα εμβόλια είναι καλά;;;; Και αυτά όταν πρωτοβγήκαν πάλι υπήρχαν κάτι ” καλοί γιατροί” που τα αρνιόντουσαν.Ας τον λυπηθεί ο Θεός αλλά η ιατρική είναι η επιστήμη που ορκίζεται να σώνει ανθρώπους και όχι με προκαταλήψεις να τους εκθέτει σε κινδύνους όπως όσοι αρνούνται ( ευτυχώς ελάχιστοι) το εμβόλιο.

  2. Πάντως ο άνθρωπος ποτέ δεν μίλησε εναντιον των εμβολιων, τουλάχιστον σε εμας. Δεν ειχα ιδεα οτι ηταν ανεμβολιαστος κ τον εχουμε γιατρό κοντά 30 χρόνια. Και πάντα ήταν με μασκα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ…

  3. Πολύ σωστά τα λές 11:34. Οι γιατροί στις μικρές κοινωνίες δεν κάνουν ιατρική μόνο συνταγογραφόντας αλλά και με το προσωπικό παράδειγμα. Στην πανδημία που ζούμε και πού όλα τα σπίτια έχουν έναν άρρωστο οι γιατροί μας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να λάμπουν δια της αφωνίας τους αλλά να ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.Συμφωνώ ότι ο κ. Καραμπάτος ήταν πολύ καλός άνθρωπος αλλά δυστυχώς απέναντι στον εαυτό του και τις απαιτήσεις των καιρών όχι καλός γιατρός .Ας προσέξει και η κόρη του που κι’ αυτή είναι ανεμβολίαστη καθ’ ότι αυτός ο φονικός ιός δεν προβλέπει ειδική μεταχείρηση στους “καλούς ανθρώπους”

  4. 11:34 Ηταν παρα πολλη καλος γιατρος ντροπη σου να λες Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον όρο ” καλός γιατρός” όταν αρνείται το εμβόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog