Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας για το θάνατο του Θανάση Καραμπάτου

- Advertisement -

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του συναδέλφου Καραμπάτου Αθανασίου που μόλις χθές, με λύπη, πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του.

Ο συνάδελφος διατηρούσε Ιατρείο στην περιοχή του Λουτρακίου ενώ κατέγραψε στην πορεία του αξιότιμη ενασχόληση με τα κοινά.

Τίποτα δεν είναι πιο επίπονο από την απώλεια ενός συναδέλφου με μακρά πορεία στο Ιατρικό επάγγελμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΕΛΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ                                        ΦΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τον υπέροχο άνθρωπο και καλό συνάδελφο που τόσο άδικα μας άφησε. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και προπαντός υγεία.Μουτεβελής Πέτρος.

  2. Το ότι ο κ. Καραμπάτος ήταν υπέροχος άνθρωπος συμφωνεί όλο το Λουτράκι. Επίσης το ότι διατηρούσε ιατρείο στο Λουτράκι ….πάλι όλοι το γνωρίζαμε. Αυτό που αναμέναμε από τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ είναι την καταδίκη των αντιεμβολιαστικών απόψεων από όπυ και αν προέρχονται. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ΅είναι και όχι μια απλή κοινωνική λέσχη, επιστημονικά κριτήρια τους συνδέουν και όχι …..καλοσυνάτοι χαρακτήρες.Καταδικάστε αυτές τις αντιεμβολιαστικές στάσεις για να μην χάσουμε και άλλους καλούς ανθρώπους .

  3. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του λυπούμαστε που είχαι αυτό το τέλος είναι πολύ Άδικο. Καλό παράδεισο φίλε Θανάση. 😥😥😥😥😥

  4. Συμφωνώ με το σχόλιο που διάβασα ότι η ανακοίνωση του συλλόγου θα έπρεπε να ήταν πιο θερμή και πιο τιμητική προς έναν άνθρωπο που υπηρέτησε το ιατρικό λειτούργημα για πάρα πολλά χρόνια στην πόλη μας. Αλλος ένας άνθρωπος που έφυγε άδικα από την μάστιγα του κορονοιού χωρίς να προλάβει να χαρεί τα χρόνια της συνταξιοδότησης και την όμορφη οικογένειά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog