Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εθελοντική δράση καθαρισμού στα ξεχασμένα Στραβά (φωτο)

- Advertisement -

Κάτοικοι του οικισμού μαζί με τα παιδιά τους,  αποφάσισαν, να καθαρίσουν την παραλία στα όμορφα Στραβά του Δήμου Λουτρακίου.

Ο καιρός ήταν καλός, οπότε γονείς και παιδιά έσπευσαν να καθαρίσουν την παραλία από ξύλα, πλαστικά και διάφορα υλικά που ξέβρασε η θάλασσα τις προηγούμενες μέρες της κακοκαιρίας.

Συγχαρητήρια σε όλους, κυρίως για το παράδειγμα που δώσατε στα μικρά παιδιά, αποκτώντας έτσι περιβαλλοντική συνείδηση !!

 

**Να υπενθυμίσουμε ότι η όμορφη περιοχή στα Στραβά, είναι  «ξεχασμένη»,  «πάσχει» από καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμό, αν και διαμένουν μόνιμα αρκετοί άνθρωποι με εκλογικά δικαιώματα. Μια περιοχή από τις πλέον επισκέψιμες του Δήμου, ειδικά το καλοκαίρι, δεν έχει ούτε δρόμο διαφυγής σε περίπτωση φωτιάς, ενώ παράλληλα λόγω του κακοτράχαλου χωμάτινου δρόμου που οδηγεί στο Σχίνο, οι οικισμοί της περιοχής είναι αποκομμένοι, από βασικά αγαθά, όπως καύσιμα και τρόφιμα, καθώς πρέπει να διανύσουν το διπλάσιο δρόμο για την Περαχώρα ….

Πριν και μετά 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χίλια μπράβο στους συνανθρώπους μας οι οποίοι όχι απλώς επιτελούν ένα ευάρεστο έργο, αλλά μαθαίνουν και στα παιδιά να αγαπούν το περιβάλλον. Ελένη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog