Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

‘Eντονα αγωνιστικός ο Δεκέμβρης για το Sportcamp

- Advertisement -

Ο Δεκέμβριος στο Sportcamp ήταν δραστήριος, με έντονο  αγωνιστικό ενδιαφέρον και συμμετοχές πολλών νέων στα αθλητικά δρώμενα!

Το Sportcamp, πάντα πιστό στην ανάδειξη του πολιτισμού μας και στην αναβίωση των αρχαίων ελληνικών αθλημάτων, υποστηρίζει τις μεγάλες διοργανώσεις και το αθλητικό ιδεώδες.

Το 7ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, διεξήχθη στην Αθήνα από 10 έως 12 Δεκεμβρίου 2021, υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος και την υποστήριξη του αθλητικού κέντρου Sportcamp.

 

Οι κατηγορίες αγωνισμάτων ήταν:

Έφηβοι – Νεανίδες 15 – 17 ετών, Νέοι Άνδρες – Νέες Γυναίκες 18 – 20 ετών και Άνδρες – Γυναίκες 21 ετών και άνω, ενώ τα αγωνίσματα αναλυτικά ήταν τα εξής:

«ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ» (από 15 ετών), «ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ» (από 15 ετών), «ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ» (από 15 ετών), «ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ» (από 15 ετών), «ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ» (από 18 ετών), «ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝ» (από 18 ετών).

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής «ΝΙΚΗΣ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ» , με την Ελλάδα να αποκομίζει χρυσό μετάλλιο, καθώς η αθλήτρια Δήμητρα- Μαρία Φελούκη κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της!

Με επιτυχία φιλοξενήθηκε στο Sport Camp προπονητικό Camp Table Tennis, τον μήνα Δεκέμβριο.

Επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, προπονήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sport Camp και φιλοξενήθηκαν στις υποδομές του, απολαμβάνοντας το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του κέντρου.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν βρίσκονται στις πρώτες δέκα θέσεις στον πίνακα αξιολόγησης της κατηγορίας τους.

Οι ηλικίες των αθλητών ήταν από 11 έως 17 ετών στις κατηγορίες Παμπαίδων-Παίδων-Εφήβων και Νεανίδων.

 

Το τουρνουά LOUTRAKI CUP CHRISTMAS, ένα από τα πιο επιτυχημένα στην Ελλάδα, διοργανώθηκε για 3η χρονιά από την εταιρία BOCA SPORT και φιλοξενήθηκε στις άρτιες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου SPORTCAMP.

Το τουρνουά διεξήχθη την περίοδο των Χριστουγέννων, στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2021 και περιλάμβανε ακαδημίες ομάδων ποδοσφαίρου στις ηλικιακές κατηγορίες
Κ14 – Κ12 – Κ10.

Πολλές ακαδημίες από την Αθήνα αλλά και από αρκετές πόλεις της Πελοποννήσου έλαβαν μέρος, με σκοπό τη διασκέδαση και την επιστροφή στις παλιές αθλητικές μας συνήθειες, σε ένα κατάλληλο και φιλόξενο για παιδιά αθλητικό χώρο υψηλών προδιαγραφών.

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έντονος αγωνιστικά είναι και ο Γενάρης 😜Δεν λέω για το αξιόλογο Sportcamp αλλά γενικά !Copa Africa για παραδειγμα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog