Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τεράστια προσφορά 700.000 ευρώ της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Το αστρονομικό ποσό των 700.000 ευρώ θα διαθέσει η Motor Oil Hellas στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων  Θεοδώρων για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στους Αγίους Θεοδώρους.

Κατόπιν επικοινωνίας του loutrakiblog.gr με διευθυντικό στέλεχος της Motor Oil μάθαμε ότι η προσφορά της εταιρείας γίνεται στο δήμο, μετά από  προσωπικές παρεμβάσεις και αίτημα του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη στην διοίκηση λόγω της ανάγκης ενός τέτοιου έργου.

Ο κ. Ιωάννης Βαρδινογιάννης προσωπικά, επιλήφθηκε του θέματος κάνοντας αποδεκτό το αίτημα του δημάρχου κ. Γκιώνη, έτσι λοιπόν προσφέρει 700.000 ευρώ για την ανέγερση και κατασκευή ενός βρεφονηπιακού σταθμού στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

 

Ευχαριστήριο Μήνυμα προς την εταιρεία Motor Oil και τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της μεγάλης και σπουδαίας δωρεάς της εταιρείας MOTOR OIL για την κατασκευή ενός σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00€.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, εκ μέρους όλων των δημοτών, θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς και θερμές του ευχαριστίες προς την εταιρεία MOTOR OIL και τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη καθώς ενέργειες όπως αυτή αναδεικνύουν την ουσιαστική πλευρά της αλληλεγγύης σε ευαίσθητες δομές του κοινωνικού χώρου, όπως είναι οι σχολικές μονάδες. Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση της εταιρείας και είναι άξια, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Είμαστε πάντα ευγνώμονες για την συνεχή και σταθερή υποστήριξη που έχετε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια προς τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τους δημότες μας.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού πω μπράβο στην Motor oil για την προσφορά που έκανε και σε οποίους κάνουν τέτοιες προσφορές. Μπράβο και σε οποίους ενεργούν για να παίρνουν τέτοιες προσφορές από επώνυμους και γνωστούς επειχηρηματιες! Δεν θα σηκώθηκε ο Τσιγκερ και να είπε παρτε 7 κατοστάρικα να κάνετε νηπιαγωγείο! Άλλο ήθελα πάντως να γράψω προς ενημερώσει σας 😜Σαν σήμερα 7 Γενάρη 1977 πιάστηκε στην Κορινθία το θρυλικό βαπόρι από την Περσία 😛Η ιστορία του βαποριου που έδωσε την ιδέα στον Τσιτσανη να γράψει ένα θρυλικό τραγούδι ήταν όντως αληθινό. Τα χαρμανια της εποχής θα έλεγαν αν και το πλοίο πήγαινε για Αμβέρσα 😜Από το Λίβανο πάντως έρχονταν και η δουλειά δεν ήταν καρφωτη και λαδωμενη που μας λέει ο Τσιτσάνης αλλά οργανωμένη μέχρι και από την CIA όπως λέγονταν. Αντε γειά μας Αντρικος πάω να ξαναγράψω σε ένα άλλο άρθρο ένα σχόλιο που δεν ξέρω γιατί δεν πέρασε 🤔🤔🤔Ίσως δεν το έστειλα καλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog