Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο Ναύπλιο ο Εμίρης του Ντουμπάι με τη χλιδάτη θαλαμηγό του (φωτο)

- Advertisement -

Η χλιδάτη θαλαμηγός Radiant ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο εμίρης του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim έριξε άγκυρα στο Ναύπλιο, Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022.

Η θαλαμηγός είναι αγκυροβολημένη στον κόλπο της Αρβανιτιάς κάτω από το Παλαμήδι , ενώ δεν έχει αποβιβαστεί κανείς στην πόλη του Ναυπλίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εμίρης του Ντουμπάι επισκέπτεται το Ναύπλιο καθώς τελευταία φορά ήταν το Σεπτέμβριο του 2018.

Το Radiant έχει μήκος 110 μέτρα και ναυπηγήθηκε το 2009 για λογαριασμό του Ρώσου μεγιστάνα Boris Berezovsky. Ο Berezovsky έδωσε 149 εκατομμύρια ευρώ για να την αποκτήσει αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων την πούλησε το 2011 στον εμίρη για 240 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον η αξία του Radiant ανέρχεται στα 280 εκατομμύρια ευρώ και είναι στη λίστα με τα ακριβότερα γιοτ του πλανήτη. Το Radiant μπορεί να φιλοξενήσει 60 άτομα μαζί με το πλήρωμα.

Διαθέτει ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, σινεμά και δύο πισίνες, ενώ είναι εξοπλισμένο με ένα πανίσχυρο κανόνι νερού με την ικανότητα να βυθίζει σκάφη έως 91 μέτρα μακριά.

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άμα είχαμε καμία μαρίνα θα έρχονταν και στο Λουτράκι ο κελεμπιας. Αλλά τι περιμένεις αν στο Λουτράκι μας έχουμε μυαλά σαν αυτούς που σχολιάζουν εδώ μέσα! Να μην γίνω και κακός σαν και αυτούς να πω όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι που σχολιάζουν. Φυσικά δεν το λέω αυτό για ότι γράφουν για μένα! Άστους να γράφουν! Το λέω για αλλά που σχολιάζουν. Τελευταίο παράδειγμα με τον ιερέα από το Καλαμάκι. Πάντως ευτυχώς που ένας φίλος έγραψε σχετικά κάτι σωστό (εάν ο καθένας έκανε την αυτοκριτική του θα είμαστε μια πολύ σοβαρή κοινωνία) Χίλια μπράβο στον άνθρωπο. Αυτό που λέω εγώ συνέχεια να κοιτάμε την καμπούρα μας που έχουμε γνώμη για όλα και ξερολες. ΑΑξιξει να δείτε το σχόλιο 2053 στο άρθρο με τον μητροπολίτη

  2. Αναμένοντας κανένα νέο “αποκλειστικό” από το μπλογκ να πει κάνα δυο ειδήσεις από lifestyle σελεμπριτις που λέτε και εσείς στην Ελλάδα 😜Τον ματιάσετε τον φουκαρά τον Σάκη τον Ρουβα και τον έτρεχε στο νοσοκομείο προχτές η συζηγος. Που να γλιτώσει με τόσα που άκουσε για την συναυλία 😜😜Αντε να σας πω και για ένα γάμο που θα γίνει στον Όσιο Παταπιο σε λίγο καιρό. Το ζεύγος διάσημο!!! Τώρα μπαίνω σε άλλα χωράφια αλλά το αγαπημένο μου μπλογκ μας βάζει το βαπόρι του εμιρη και αφήνει τους σχολιαστές του μπλογκ ανημερωτους με την καλή έννοια 😜😜Ο Αντρικος όσο μπορεί σας ενημερώνει και βοηθάει πάλι με την καλή έννοια το μπλογκ. Θα μάθω ποιος θα είναι ο κουμπάρος στο ζευγάρι και θα σας ενημερώσω 😜😜

  3. Ποιος εμίρης με το κότερο του !Σας έχω Ζουλού σήμερα για ενημερώσει 😀😀Χαμός διάβασα γίνετε με τα κληρονομικά ,την διαδοχή ,με τις γυναίκες που είχε ο συχωρεμενος ο βασιλιάς των ζουλού !Ξερετε εκεί έχουν 6-7 γυναίκες παντρευτεί οι βασιλείς !Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον διάδοχο του !ενα από τα 25 παιδιά δηλαδή 😜😜Αυτός που ήταν να αναλάβει από ότι κατάλαβα δεν το εγκρίνουν οι άλλες γυναίκες και πάει λέγοντας !!Μην βρεθεί κανένας και μας πει τι λέει για τους ζουλού ο τρελοΑντρεας !Παιζει πολύ σήμερα αυτή η είδηση !Να δεις δεν θα το περάσει η Χαρά 😜😜Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog