Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τραγική η κατάσταση στο Νοσοκομείο Κορίνθου

- Advertisement -

Δεν ξέρουμε αν ποτελεί παγκόσμια πρώτη το θέμα του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου. Από την αρχή της πανδημίας το Νοσοκομείο μετατράπηκε σε νοσοκομείου για κορονοϊό.

Στη ΜΕΘ νοσηλεύονται πλέον μόνο διασωληνωμένοι ασθενείς που νοσούν απο covid-19 αλλά δεν διαθέτει επαρκές ιατρονοσηλευτικό προσωπικό,  ούτε και το εξειδικευμένο για την πάθηση, όπως πχ πνευμονολόγους.

Σε περίοδο πανδημίας, ενός φονικού ιού, που καταστρέφει τους πνεύμονες…

Στην κλινική covid του 3ου και 4ου ορόφου τα πράγματα είναι επίσης τραγικά. Λόγω της έλλειψης ιατρών, αναγκάζονται να εφημερεύουν γιατροί άλλων ειδικοτήτων,ωτινολαρυγγολόγοι, γαστρεντερολόγοι και  δερματολόγοι, ως βοηθητικό προσωπικό, υπό τις κατευθύνσεις ενός παθολόγου !

Οι γιατροί είναι εξαντλημένοι, αλλά λόγω του «εντέλεσθαι» (!!!) αναγκάζονται να κουράρουν ασθενείς για ασθένειες που δεν είναι ειδικοί !!

 

 

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τα δει αυτά και να βγει να μας πει τις αηδίες του μετά η λαλίστατη γαλιάντρα ο Άδωνις.Πεθαίνει ο κόσμος κι αυτοί μας κοροϊδεύουν

  2. Ας εμβολιαστεί ο κόσμος για να μην πεθαίνει. Οι αντιεμβολιαστές σας κοροϊδεύουν πως θα σας βάλουν τσιπ να σας παρακολουθούν στα σουβλατζίδικα που πάτε και ντερλικώνετε ή στις καφετέριες που πάτε και κοπρίζετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog