Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Δήμος Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. θα διαθέσει αύριο self test σε όλα τα σχολεία

- Advertisement -

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗ SELF-TEST ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων κ. Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη και την άμεση κινητοποίηση των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών (Α’ βάθμια & Β’ βάθμια) κ.κ. Αναστάσιου Σακελλαρίου και Αθανάσιου Παπαθανασίου, ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων μέσω των δύο Σχολικών Επιτροπών, θα προχωρήσει αύριο σε διάθεση self-test, σε κάθε σχολική μονάδα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

Προκειμένου να μην μείνει ούτε ένας εκπαιδευτικός ή μαθητής χωρίς το απαραίτητο self test και τα σχολεία μας να ανοίξουν τη Δευτέρα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, μας ζητήθηκε η συνδρομή των σχολικών επιτροπών, έτσι ώστε με κατεπείγουσες διαδικασίες, να προμηθεύσουμε τις σχολικές μονάδες με σημαντικό αριθμό, self test, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.

➡️Η διαδικασία για να πάρουν οι γονείς τα self test από τα σχολεία

Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων έχουν οδηγία να βρίσκονται στα σχολεία από τις 7.00 το πρωί προκειμένου να χορηγούν self test για τις μεμονωμένες περιπτώσεις μαθητών/εκπαιδευτικών που μπορεί να μην έχουν προμηθευτεί. Το self test δεν θα γίνεται στα σχολεία. Ο κάθε γονέας θα μπορεί να πάρει το self test και να το κάνει στο παιδί του, το οποίο θα μπορεί να μπει στο σχολείο εφόσον το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog