Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στον Ναό του Διός στη Νεμέα με στυλ

- Advertisement -

Οταν τα κορίτσια του οίκου Dior φωτογραφήθηκαν για την παγκόσμια καμπάνια στον Ναό του Διός στη Νεμέα.

Οι εικόνες με τις λευκές τουνίκ, τα άνετα παντελόνια που σουρώνουν κάτω από τον αστράγαλο, τα sneakers και τις τεράστιες τσάντες με το logo Christian Dior περνούν γρήγορα, πολύ γρήγορα μπροστά από τα μάτια μας.

Οι τουνίκ με τις λωρίδες μπροστά, που μοιάζουν με αυτές που έφεραν στα ρούχα τους οι αρχαίες Ελληνίδες, αποτελούν ένα μαγευτικό «touch» για την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή κολεξιόν του εμβληματικού γαλλικού οίκου. Τα κορίτσια του οίκου Dior φωτογραφήθηκαν για την παγκόσμια καμπάνια στον Ναό του Διός στη Νεμέα.

Η Θέκλα περνάει απαλά πάνω από τη φαρδιά μαύρη ζώνη με τις μπανέλες, που ταιριάζει με τα μακριά, μεταξένια φορέματα, τα μακριά δάχτυλά της. Ενας βαθύς αναστεναγμός ξέφυγε από το πλούσιο μπούστο της, το οποίο έμοιαζε να ασφυκτιά μέσα στο στενό φουστάνι, ολομέταξη, sur mesure δημιουργία του brand.

Συζητάμε για τη μεγάλη, διεθνή «διαφήμιση» που έκαναν οι ιθύνοντες του ιστορικού brand με επικεφαλής τον επιχειρηματία (ο Dior ανήκει στην «ομπρέλα» της LVMH) Μπερνάρ Αρνό και την creative director Μαρία Κιούρι στη χώρα μας.

 

 

tovima.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να γράψω κάτι εδώ όχι για τα κορίτσια του Dior αλλά για τον” πολιτισμό *! Κάνοντας την βόλτα μου στο διαδυκτιο πέφτω πάνω σε ένα ποστ του Τάκη Γκιωνη του φίλου μου που είναι και σχολιαστής στο μπλογκ. *ο πραγματικά καλλιεργημενος άνθρωπος δεν προσβάλει δεν μειώνει κλπ” Εδώ είμαστε λέω! Διαβάζοντας μέσα διάβασα ακόμα ότι τα πτυχία στους τοίχους δε σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, δεν σου μαθαίνουν τρόπους και ευγένεια και δεν σου εξασφαλίζουν ανθρωπιά!! Λέει και για κόμπλεξ για ανασφάλειες κλπ. Το γράφω αυτό το θέμα” ψυχολογίας” για κάτι μορφωμένους εδώ μέσα. Ευχαριστώ τον φίλο τον Τάκη που συνηθίζει τέτοια άρθρα στα ποστ του και ελπίζω η Χαρά να μας περάσει το σχόλιο Αντρέας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog