Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Έγινε στόχος κλεφτών δύο φορές σε ένα μήνα

- Advertisement -

Στόχος  αγνώστων, έγινε για δεύτερη φορά σε ένα μήνα, κάτοικος Λουτρακίου.

Συγκεκριμένα έκλεψαν το ποδήλατό του (μεγάλης αξίας) το οποίο ήταν κλειδωμένο με κλειδαριές ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Ο καταγγέλων αναφέρει χαρακτηριστικά στο loutrakiblog.gr

Το σπίτι μου βρίσκεται σε μονόδρομο που καταλήγει σε αδιέξοδο

Η είσοδος της πολυκατοικία από το δρόμο απέχει 7-8 μέτρα κι υπάρχουν καγκελα και πορτα πριν την αλουμινένια κλειστή είσοδο- πόρτα της πολυκατοικίας
Το πρώτο ποδήλατο μου το κλεψανε πριν κάνα μήνα και ηταν κλειδωμένο  1-2 μέτρα από την είσοδο-πορτα
Αγόρασα άλλο ( αξίας περίπου 500 ευρώ) και πλήρωσα και αλλα 100 ευρώ για τρεις διαφορετικές κλειδαριές- αλυσίδα ασφαλείας.. Το οποίο το ασφαλιζα με αυτές σ ένα στενό σημείο δίπλα στα σιδερενια κάγκελα των σκαλιων στο τέρμα του χωλ της εισόδου ( 4-5 μέτρα από την είσοδο πόρτα της πολυκατοικίας)
Άρα για να ανοιξουν τις συγκεκριμένες κλειδαριές είναι επαγγελματίες
Κ επίσης θα πρεπε να βάλουν τσιλιαδορους τουλάχιστον σε δύο σημεία ( 1στη διασταύρωση της φορτη, 2 κοντά στην πολυκατοικία)

Οπως αναφέρει ο συμπολίτης μας, οι λόγοι που δημοσιοποιεί το θέμα είναι

Ο τρόπος ( πως και πότε)  μας έχει ανησυχησει όλους στη πολυκατοικία.
Ισως αν το προβάλλετε να είναι θετικό
Να ξέρει ο κόσμος πως και πόσο πιθανό είναι,  για να αντιμετωπίσει ψυχολογικά κ πρακτικά την εγκλήματικοτητα
Τα περιστατικά αναφέρθηκαν από τον πολίτη στην Αστυνομία
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΌΛΟΙ ΟΙ ΈΝΟΙΚΟΙ ΝΑ ΈΚΑΝΑΝ ΤΟ ΊΔΙΟ… ΒΈΒΑΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΚΛΟΠΉ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΈΑ!

  2. Όταν έχεις τη σύμφωνη γνώμη και των υπολοίπων ενοικων της πολυκατοικίας, είναι. Για κοινόχρηστο χώρο που τοποθέτησε ο άνθρωπος ένα ποδήλατο. Δε έβαλε καμιά μπουλντόζα.

  3. ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΔΙΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΗΝΗΓΗΣΑΜΕ, ΡΟΜΑ ΚΟΙΝΩΣ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΞΕΦΥΓΑΝ. ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ……ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ……….ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ…..

  4. Σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα το παιδάκι στην αυλή του σχολείου του και ο τσλιριζα βγήκε κι έκανε δηλώσεις υπέρ των ρομά για να ενταχθούν στην κοινωνία. Εντάχθηκαν? Ούτε που σας νοιάζει τομάρια. Για την ψήφο μόνο. Αν έμενα για πολύ καιρό στην στενή οι γιούφτοι, θα το σκέφτονταν διπλά. Αλλά ο παρασκευόπουλος φρόντισε…

    • Αυτο που θα γινει ειναι μαγαλυτερη τουριστικη κινηση,θα δουλεψουν περισσοτερο οι επιχειρησεις της πολης και θα ξεκινησει επιτελους να υπαρχει μια καποια αναπτυξει στην πολη που εδω και 10+ χρονια την εχει παρει η κατρακυλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog