Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βανδάλισαν αίθουσα στο Γυμνάσιο Λουτρακίου. Μέτρα από τους καθηγητές

- Advertisement -

Χθες, εν ώρα διαλείμματος, άγνωστοι βανδάλισαν αίθουσα της Γ’  Γυμνασίου στο Λουτράκι.

Αναποδογύρισαν τα θρανία, κατέστρεψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έκαναν την ανάγκη τους καταμεσίς της αίθουσας!!

Η Διεύθυνση του σχολείου αποφάσισε μαζί με το σύλλογο διαδασκόντων καθηγητών να προβεί σε δραστικότερα μέτρα, αφού στο πρόσφατο παρελθόν έχουν σημειωθεί και κλοπές, κινητών τηλεφώνων κ.α.

Ενημερώθηκαν οι μαθητές, οι οποίοι θα πρέπει στα διαλείμματα να μην αφήνουν στις σχολικές τσάντες πράγματα αξίας.

Οι πόρτες των αιθουσών  θα κλειδώνουν και θα τις ανοίγουν οι καθηγητές πριν μπουν στο μάθημα. Σε περίπτωση που αντιληφθούν μαθητή να καταστρέφει το σχολείο ή να κλέβει θα υπάρξει αυστηρότατη τιμωρία.

 

 

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εν ώρα διαλλειμματος άγνωστοι βανδάλισαν την αίθουσα.. Που είναι η κατάλληλη φυλαξη και από που και ως που επιτρέπονται άγνωστοι εν ώρα διαλλειμματος κιόλας και ένα δεν επαρκεί η φυλαξη να υπάρξει περισσοτερη κάλυψη σε προςωπικο . Και ας λάβει επιτέλους θέση η τοπικη κοινότητα και ο Δημος να, αναλάβει πρωτοβουλιες για να μη δημοσιοποιούνται και ακουγονται όλη την ώρα συμβάντα που μόνο απαξία παραδειγμα δινουν

  1. Σωστός! Είναι η γενιά των δημοκρατικών, εκσυγχρονιστών, προοδευτικών τρομοκρατών για τους οποίους ο Παναγιώτης Λάμπρου πληρώνει δικηγόρους προς υπεράσπισή τους στο δικαστήριο όταν πιάνονται. Τα έχει καταγγείλει ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ο Πανούσης και τα διέψευσε ο σύριζα, χωρίς αποδείξεις φυσικά!

  2. Πλακώσανε για επιθέσεις, ελλείψει επιχειρημάτων φυσικά, οι αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτοτρομοκράτες κατά την πάγια τακτική τους: στερούμαστε επιχειρημάτων, βρίζουμε μπας και περάσει η φωνή μας.

  3. Αυτοι που τα προκαλουν ειναι μαθητες στο ιδιο σχολειο. Μην ψαχνουμε αλλου για υποπτους. Που ειναι ο συλλογος γονεων του σχολειου;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog