Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Mας πήρε και μας σήκωσε ο αέρας (φωτο)

- Advertisement -

Ριπές ανέμων που έφτασαν τα 132 χλμ την ώρα επικράτησαν στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου και βροχοθύελλα λόγω της επέλασης του «Διομήδη».

Στο Λουτράκι σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων στο οδόστρωμα που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, κάδοι απορριμάτων «πήγαν βόλτα», κινδυνεύοντας να «τρακάρουν» με διερχόμενα αυτοκίνητα, όπως στη φωτογραφία (σήμερα το πρωί) που βλέπετε παρακάτω.

Χθες κόπηκε το ρεύμα στην περιοχή Λειβαδάκι Λουτρακίου με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα φανάρια στην Λεωφόρο Αθηνών προς  σχολή Μηχανικού.

Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις.

Λουτράκι:Οδηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Λουτράκι: Πτώση μεγάλου δέντρου στον Ισθμό από τον αέρα. Διακοπή κυκλοφορίας

Λήψη αυξημένων μέτρων από το Λιμεναρχείο Κορίνθου λόγω θυελλωδών ανέμων

Θανάσης Μουζάκης: Συνέντευξη με…νόημα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είχα γράψει κάτι για τον κάδο που έδεσαν στο δέντρο αλλά θα τον πήρε ο αέρας. Να πω εδώ ότι αυτά γίνονται και αλλού οι κάδοι να κόβουν βόλτες 😜😜ο λόγος για το θρυλικό Νιουπορτ του Αντρικου. Και εδώ όταν φυσάει και είναι η μέρα για να βγάλουμε τα σκουπίδια βλέπεις τους κάδους και τα ειδικά πλαστικά κουτιά για ανακύκλωση από εδώ και από εκεί.. Το άσχημο είναι όταν είναι γεμάτο και γεμίζουν οι δρόμοι με ανακυκλωσημα μπουκάλια πλαστικά χαρτιά και οι μικροί κάδοι που έχει το κάθε σπίτι σαν αυτούς που έχουν στα μαγαζιά της παραλίας για τα σκουπίδια περνάνε το δρόμο και πάνε απέναντι. Και εδώ με κυνηγάει ο αέρας σαν το Λουτράκι και εδώ μιλάμε το φέρνει από Ατλαντικό όχι Κορινθιακο 😜😂Αντε καλό μεσημέρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog