Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Μπίτζιος: Δεν ξέρω τι όνειρο βλέπει ο κύριος Σταυρέλης

- Advertisement -

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του loutrakiblog.gr με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του δήμου Κορινθίων κ. Μπίτζιο Δημήτρη και σχετικά με τις καταγγελίες του επικεφαλής της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, κ. Νίκου Σταυρέλη για το «πλιάτσικο» στο δήμο, ο κ. Μπίτζιος απάντησε:

Δεν ξέρω τι όνειρο βλέπει ο κ. Σταυρέλης πραγματικά. Καλό είναι να μην λέει πράγματα που δε στέκουν γιατί εκτίθεται.

Να με πάρει τηλέφωνο, το γνωρίζει το κινητό μου και να τον πάω να δει που φυλάσσονται όλα, σε αντίθεση με αυτόν που επί 13 χρόνια είχαν όλα τα μηχανήματα αφύλακτα στο πεδίο βολής και δεν βρήκαμε τίποτα. Τότε γινόταν πλιάτσικο. Οχι σήμερα.

Να μην ασχολείται ο κ. Σταυρέλης με την καθαριότητα, όπως δεν ασχολήθηκε 13 χρόνια που έγιναν όλα ρημαδιό. Ποιοι κάδοι εξαφανίστηκαν; Aυτοί που δεν υπήρχαν;; Eκτίθεται.

Κανένα μηχάνημα δεν εξαφανίστηκε. Ολα βρίσκονται σε φυλασσόμενο πάρκινγκ.

Για να μην αναφέρουμε τι γινόταν με τα μηχανήματα στην Τενέα επί των ημερών τους. Να μην ασχολείται επαναλαμβάνω με την καθαριότητα ο κ. Σταυρέλης.

Να έρθει να τον πάω να τα δει που τα φυλάμε. Ας κάνει αντιπολίτευση με κάτι άλλο, όχι με την καθαριότητα.

Αυτά και καλή χρονιά

 

Νίκος Σταυρέλης: Xάθηκε η μπάλα στην Κόρινθο

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αστεία, αστεία η Κόρινθος πάει καλά από καθαριότητα, γιατί ο Νανόπουλος διάλεξε σωστά το επιτελείο του. Εμάς, ο Γιώργος βαρέθηκε και από συνήθεια ξαναβάζει για δήμαρχος τελικά. Μόνο ο Παντελέου πάει καλύτερα από τους άλλους, να του το αναγνωρίσουμε αυτό.

  2. Βάλε υποψηφιότητα για δήμαρχος Λουτρακίου Δημήτρη να βρούμε την υγειά μας και να δούμε μια άσπρη ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ημέρα. Χωρίς αντίπαλο θα κατέβεις λέμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog