Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με μεγάλη συμμετοχή το “4ο Enduro Riding” στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας (φώτο)

- Advertisement -

Μετά από δύο χρόνια απραξίας, είμαστε όλοι διψασμένοι για παρεϊστικο enduro, μαζί με ανθρώπους που η πανδημία μας κράτησε σε απόσταση.

Σε μια διαδρομή 68 απολαυστικών χιλιομέτρων, πιστών στο concept της προηγούμενης (μια διαδρομή για όλους, χωρίς κολλήματα), που θα δοκιμάσει την αντοχή των αρχάριων και θα ικανοποιήσει τους πιο έμπειρους, σε έναν όμορφο κύκλο στην καταπράσινη (από τις λίγες που έχουν απομείνει) περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Μια συναρπαστική Κυριακή με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και επίσημο αναβάτη της Beta, Steve Holcombe, που θα οδηγήσει στην ίδια διαδρομή κι έτσι θα πάρουμε μια γεύση απο υψηλή τεχνική, επιπέδου Παγκοσμίου!

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός!! βλάπτει την χλωρίδα και την πανίδα όταν οι μηχανές κινούνται μέσα σε μονοπάτια του βουνού.Αφήστε και κάτι αλώβητο για τις επόμενες γενιές.

  2. Δεν βλέπω να βάζει κανένα άρθρο ποδοσφαιρικό η Χαρά 😜Με βλέπω να ανεβαίνω σε καμία Kawasaki και να κάνω σούζες και πάντες 🛹🛵Έχετε κόψει και θέματα για τον ΑΟΛ που βάζατε. Και η θρυλική ομάδα ΑΟΠ κάνει και κανένα διπλό από ότι βλέπω και τίποτα εδώ. Και τώρα που είπα ΑΟΠ γίνονται και έργα στο γήπεδο, φτιάχνουν κερκίδες από ότι βλέπω από εδώ και από εκεί Για τον ολυμπιακό Λουτρακίου δεν μαθαίνω τίποτα. Για ΑΟΛ ΑΟΠ και Άγιους κάτι γίνετε. Αυτά τα ολίγα μην μου τα κόψει του παραπονιαρη του Αντρικου το μπλογκ ✂️✂️⚽

  3. Ήθελα να το γράψω πριν 2-3 μέρες και το ξέχναγα.Δεν είναι επί του θέματος του άρθρου και να με συχωρισουν οι αναγνώστες αλλά θέλω να το αναφέρω για να δούμε τα “θεματακα” να μην πω τα χάλια μας σαν χώρα που έχουμε και οργάνωση σε σχέση με άλλα κράτη. Στην Ισπανία στις 30 Μαρτίου θα γίνει προημιτελικά τζαμπιον λιγκ γυναικών Μπαρτσα Ρεαλ,το ξαναγράφω γυναικών!! Έχουν πουληθεί 85000 εισητηρια κοντά 3 μήνες πριν. Εμείς από 1000 άτομα κοιτάμε να το πάμε στις 2000. Το ότι σε αγώνα γυναικών θα το δουν 85000 κόσμο να μας βάζει σε σκέψεις.. Ελπίζω σε δημοσίευση τέτοια θέματα που τα βρίσκω από εδώ και από εκεί καλό είναι να τα περνάτε. Για αυτό είναι ο Αντρικος εδώ για να λέει τέτοια πράγματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog