Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Νεφροπαθής-καρκινοπαθής περιμένει 4 μήνες για μια θέση πάρκινγκ

- Advertisement -

Aν και δεν είναι η πρώτη φορά, είναι εξωφρενικό να καταφεύγει ενας πολίτης στα Μέσα Ενημέρωσης και να ζητά βοήθεια για τα αυτονότητα…

Ενας συμπολίτης μας, ο Α.Ι. επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε «βοήθεια» αφού όπως ισχυρίζεται ο δήμος Λουτρακίου δεν ανταποκρίνεται στο δίκαιο και εύλογο αίτημα που έχει υποβάλλει αρμοδίως κατατεθειμένο, με αριθμό πρωτοκόλλου από τις 15 Οκτωβρίου 2021 (!!!) μαζί με όλα τα συνοδευτικά απαραίτητα έγγραφα που του ζητήθηκαν.

Ο συμπολίτης μας, που για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε το όνομά του, είναι νεφροπαθής και υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση. Πάσχει και από καρκίνο και ΧΑΠ (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια).

Ζητά απο το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, όπως άλλωστε δικαιούται βάσει του Νόμου, μία θέση στάθμευσης έξω από το σπίτι του.

Περιμένοντας καρτερικά ….έχουν περάσει ήδη 4 μήνες ….αλλά απάντηση δεν έχει λάβει….

 

Δείτε την επιστολή που έστειλε στο loutrakiblog.gr

ΘΕΛΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ….ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ….ΕΙΜΑΙ ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ …ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΠ…ΖΗΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ….ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΣΑΝ ΑΜΕΑ ΕΙΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ….ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΣΩ…ΖΗΤΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ …ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ….
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

(όνομα-τηλ)

 

Σχόλιο loutrakiblog.gr

 

Φαίνεται πως για να κάνεις τη δουλειά σου σε αυτήν την πολη πρέπει να μην υπολογίζεις κανέναν. Μια βόλτα στο κεντρικό δρόμο και όχι μόνο του Λουτρακίου θα αντικρύσουμε, ζαρντινιέρες, παλιά μηχανάκια, τελάρα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νούς, μπροστά από πεζοδρόμια και καταστήματα.

Θα δούμε σε διαβάζεις αναπήρων παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Ομως κανείς δεν ενοχλείται, η δημοτική αστυνομία είναι άφαντη, ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει σε αυτήν  την πόλη. Ούτε Νόμος ούτε τάξη, ούτε συναίσθηση, ούτε τίποτα. Ο καθένας το χαβά του, αρκεί να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα…

Απο την αλλη μεριά, ένας άνθρωπος με σοβαρότατα προβλήματα υγείας που χρήζει και βοήθειας και εξυπηρέτησης, ταλαιπωρείται ή από αδιαφορία, ή από αμέλεια ή από άλλους αγνωστους λόγους.

Ομως αυτός, δεν έβαλε γλάστρες, τενεκέδες και καρέκλες μπροστά στην πόρτα του… Υπεβαλλε αίτημα! και περιμένει…

Στο αίτημα αυτού του ανθρώπου που ζητά το αυτονόητο,  εμείς κλείνουμε τα μάτια , 4 μήνες…σαν να μην το είδαμε ποτέ..

ΝΤΡΟΠΗ!

 

 ΥΣ προς το δημοτικό συμβούλιο.

Να επανεξατασθούν όλες οι θέσεις πάρκινγκ ΑΜΕΑ που έχουν δοθεί τα τελευταία χρόνια. Πολλοί πλέον δεν τις χρειάζονται γιατί οι οικείοι τους που δικαιούνταν τη θέση έχουν αποβιώσει. Ομως κρατούν τις θέσεις και μάλιστα κάνουν και καταγγελίες αν κάποιος παρκάρει στη Θέση ΑΜΕΑ που κατέχουν πλέον παρανόμως.. (θα επανέλθουμε γιαυτό το θέμα)

 

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τουλάχιστον τώρα που έγινε η καταγγελία του συμπατριώτη μας να τακτοποιηθεί το θέμα! Το θέμα είναι γιατί δημιουργεί ο δήμος η οποίος παραβλέπει ένα τόσο σοβαρό αίτημα?? Δημιουργεί πρόβλημα στον άνθρωπο που χρειάζεται για λόγους υγείας την βοήθεια του Δήμου!

  2. Κανονικα πρεπει να υπαρχει και πινακιδα με τον αριθο του οχηματος που θα παρκαρει στη θεση σταθμευσης που παραχωρειται σε ΑΜΕΑ και οχι οπως κανει καποιος που εχει 5 αυτοκινητα (μετρημενα) και παρκαρει στη θεση που του εχει παραχωρησει ο δημος οποιο θελει.

  3. Εγώ την άλλη φορά είδα έναν που έχει πάρει θέση παρκινγκ λόγω αναπηρίας εδώ και χρόνια , να κουβαλάει έναν καναπέ έξω από το σπίτι του. Το τι γέλιο έκανα δεν λέγεται με την δημοτική μας αρχή…

  4. Αδελφέ μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά ανάπηρος δεν μόνο μόνο όποιος κουτσαίνει ή δεν έχει χέρι. Ανάπηρος είναι και καποιος με περιορισμένη ορατότητα. Αυτό δεν τον καθιστά αδύναμο να σηκώσει βάρος, μικρό ή και μεγαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog