Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Spa Λουτρακίου: Χαρείτε τα οφέλη του ιαματικού νερού με 10 ευρώ

- Advertisement -

Το υπερσύγχρονο Loutraki Thermal Spa, σας υποδέχεται, για να φροντίσει αποκλειστικά για εσάς, την προσωπική σωματική σας υγεία, αποκαλύπτοντας τα υπέροχα μυστικά του που θα σας χαρίσουν υγεία, ευεξία, αναζωογόνηση, ομορφιά και χαλάρωση με τη ζωογόνο δύναμη του Ιαματικού νερού Λουτρακίου.

Ακριβώς εδώ, στον ίδιο τόπο της αρχαίας κώμης των Θερμών, το σημερινό το Λουτράκι, όπου πριν 3.000 χρόνια οι αρχαίοι Έλληνες, κατόπιν οι Ρωμαίοι, και οι Βυζαντινοί, είχαν ανακαλύψει την αρχαία εναλλακτική προσέγγιση για θεραπεία και πρόληψη, η ψυχοσωματική χαλάρωση και αναζωογόνηση.

 

Νιώστε λοιπόν την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και ψυχοσωματικής αναγέννησης, επιλέγοντας Υδρομασάζ στις υπερσύγχρονες πισίνες του Loutraki Thermal Spa, με τη δύναμη του ιαματικού νερού.

Oι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα υδρομασάζ στις πισίνες  για είκοσι λεπτά (20’) με κόστος, μόνο δέκα ευρώ (10€) !

Τηλέφωνο για πληροφορίες : 27440 62186 & 27440 22215

Γεωργίου Λέκκα 24,  Λουτράκι,

Email: info@loutrakispa.gr

Web: www.loutrakispa.gr

 

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελα Παναγία μου. Τι χολή βγάζετε στα σχόλια μερικοί. 10 ευρώ για την χαλάρωση και ευεξία είναι ακριβά; 2 πακέτα τσιγάρα έχουν 10 ευρώ. Πείτε και μια καλή κουβέντα για τον τόπο μας. Αμάν αυτή η μιζέρια σας

  2. Να αγιάσει το στόμα σας φίλη – φίλε 0600 σχολιαστή 👍👍Βρέθηκε κάποιος άλλος εκτός από εμένα να τους τα πει από την καλή

  3. Tα τσιγάρα ας κάνουν όσο θέλουν για όποιους καπνίζουν. Καλή κουβέντα θα πούμε για τον τόπο μας, όπου υπάρχει αλήθεια. Εσένα η κατάσταση του spa με απουσία πελατών σε ικανοποιεί δηλαδή και κρίνεις πως τα 10 ευρώ είναι λογικά; Και τα καλά θα πούμε του τόπου μας, αλλά και τα στραβά, γιατί εδώ ζούμε, χωρίς να χρυσώνουμε το χάπι.

  4. Να αγιάσει το στόμα σου φίλε – φίλη 0600👍👍Αυτό που λέω εγώ συνέχεια από το πρώτο μου σχόλιο εδώ στο μπλογκ. Χολή και μιζέρια για καλή κουβέντα ούτε λόγος.

  5. Αντε πάλι θα δώσει λύση ο Αντρικος. Από ότι πήρε το μάτι μου και ας είμαι και μίλια μακρυά το Loutraki Spa δίνει Gift vouchers στα ελληνικά Δωροκαρτα. Αντί που λέει ο λόγος να πας μια τούρτα, ένα κουτί γλυκά μια ανδοδεσμη σε καμία δεσποινίδα φίλο φίλη κλπ κλπ δίνεις την Δωροκαρτα του SPA και καθάρισες. Νέα κόλπα αυτά και να συμπληρώσω ότι αν είναι και διαφορετικών σερφις η Δωροκαρτα να έχει και την τιμή! 10,15,20,25ευρω! Απλά πράγματα και καθόμαστε και γκρινιάζουμε. Εάν θέλεις πας εάν διαθέτεις το 10 ευρώ πας αν στο κεράσει κάποιος πας. Αυτά τα ολίγα Αντρέας

  6. 06:00 Κανονικα ολοι οι μονιμοι κατοικοι Λουτρακιου πρεπει να πληρωνουν 2 ευρω το πολλη και οχι 10 και δεν βγαζουμε χολη αλλα ουτε μιζεριαζουμε το σωστο ειναι αυτο 2 ευρω οι αλλοι 5 το πολλη τωρα που φευγουν οι τραπεζες απο εκει που δεν εχει ΙΚΑ ΟΑΕΔ ΔΕΗ ΟΤΕ που τα ειδες καλα ο προαστιακος ελειπε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog