Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν 151 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 65 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 31.783 rapid test και ανευρέθηκαν 2.514 θετικά (7.91%).
Από τις 2.514 περιπτώσεις, οι 1.242 αφορούν άνδρες και οι 1.272 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 30.96 έτη.
Στην Κορινθία πραγματοποιήθηκαν δυο δράσεις σε Κόρινθο και Λουτράκι. Διενεργήθηκαν συνολικά 312 rapid test και προέκυψαν 21 θετικά αποτελέσματα.
Πιο συγκεκριμένα:
ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
224 rapid test με 12 θετικά (5.36%) αφορούν σε 6 αγόρια και 6 κορίτσια με διάμεση ηλικία τα 15 έτη
ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΛΟΥΤΡΑΚΙ
88 rapid test με 9 θετικά (10.23%) αφορούν σε 6 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη
Αναφέρεται ότι έφηβοι, νοσούν επίσης στο Λουτράκι, ενώ πολύ συχνά, μαθητές του Γυμνασίου Λουτρακίου, υποβάλλονται σε rapid test λόγω κρουσμάτων στα τμήματα
Και όχι μόνο νεαροί. Ο παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Μποτίνος είναι διασωληνωμένος. Ήταν πάντα μαχητής και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρει. Οι αληθινοί φίλοι της ομάδας τον σκεφτόμαστε και του ευχόμαστε περαστικά.