Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στην Κόρινθο η αναπληρώτρια υφυπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα (φωτο)

- Advertisement -

Την Κόρινθο και συγκεκριμένα το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, η Υφυπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα.

Συνομίλησε με το Διοικητή κ. Γρηγόρη Καρπούζη,τα μέλη της Διοίκησης του Νοσκομείου, καθώς  με τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνοδευόταν από τον Υφυπουργό – βουλευτή κ. Χρίστο Δήμα, το βουλευτή κ. Κων/νο Κόλλια και το διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

Η κ. Γκάγκα δήλωσε

Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα στο Νοσκομείο Κορίνθου, αφού έχω κάνει το αγροτικό μου εδώ. Είχα την ευκαιρία να δω και να συνομιλήσω με τους συναδέλφους μου-ιατρούς εδώ και ομολογουμένως είδα πολλά καλά.

Υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό τις οποίες θέλουμε να διορθώσουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε γρήγορα. Το Νοσοκομείο κάνει παρ΄ολα αυτά εξαιρετική δουλειά είναι θετική ακόμα και η εικόνα της ΜΕΘ και θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους, το προσωπικό τη διοίκηση την διοίκηση της ΥΠΕ και τους βουλευτές που φροντίζουν τον τόπο τους

Ο κ. Δήμας δήλωσε

Ευχαριστώ την κ. Γκάγκα για την επισκεψή της αλλά και την συνεργασία την οποία έχουμε, τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και τον κ. Καρβέλη, τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τον κ. Καρπούζη και όλους τους γιατρούς που μας προσέχουν αυτή την περίοδο. Είδαμε και συζητήσαμε τις ελλείψεις και όλοι ελπιζουμε ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου θα είναι απρόσκοπτη και να έχουμε την αποκλιμάκωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο κ. Κόλλιας δήλωσε

Ελπιζω ότι με την παρέμβαση της κυρίας Υπουργού θα δρομολογηθούν οι λύσεις στα όποια προβλήματα. Να ευχαριστήσω και το Διοικητή της ΥΠΕ με τον οποίο έχουμε κοινό στόχο να λειτουργησει το Νοσοκομείο μας, ευχαριστώ όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τον υπεράνθρωπο αγώνα που κάνουν. Ευχαριστώ όλους για τη δουλειά που κάνουν και το νοσοκομείο σήμερα είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση.

Ο κ. Καρβέλης δήλωσε

Δυο μέρες τώρα περιοδέυω με την κ. Γκάγκα με σκοπό την καλή λειτουργία των νοσοκομείων και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. Η Διοίκηση στην Κόρινθο κάνει πολύ καλή δουλειά, έχουμε πολύ καλή συνεργασία, λύνουμε πολλά ζητήματα, γρήγορα και εύκολα με την συνδρομή του κ. Καρπούζη.

Ο κ. Καρπούζης δήλωσε

Θα δείτε σύντομα με την πρωτοβουλία και προτροπή της κ. Γκάγκα να λύνονται προβλήματα. Ευχαριστώ τον ΥΠεάρχη για τη συνεργασία και όλους όσους καταβάλλουν προσπάθεια για την εύρρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλάντης Μέλλος δήλωσε

Να ευχαριστήσω την κ. Γκάγκα για την επίσκεψή της. Η επιτυχία αυτής της επίσκεψης είναι ότι είστε συνάδελφος κυρία Γκάγκα και μάλιστα μάχιμος, αρα αντιλαμβάνεστε τα προβλήματα που ταλανίζουν την ιατρική κοινότητα, όχι μόνο στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Τα αιτήματα που θέσαμε σήμερα υπ’ όψιν σας, είναι αυτά ακριβώς που έπρεπε να τεθούν γιατί ας μην κυρβόμαστε το Νοσοκομείο μας «πονάει» σε αρκετά ζητήματα.

 

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είδε το αισχος που επικρατεί στο νοσοκομείο; Κατάλαβε ότι είναι κολαστήριο για τους ανθρώπους που, αναγκαστικά, καταλήγουν σε αυτό; Ή απλά φωτογραφήθηκε η κυρία; Εκεί πρέπει να επεμβει εισαγγελέας και ΑΜΕΣΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog