Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κλειστά όλα τα σχολεία τη Δευτέρα στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης και των παιδικών σταθμών του Δήμου, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 λόγω των καιρικών προγνώσεων ισχυρών φαινομένων με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τον παγετό και πιθανές χιονοπτώσεις που θα προκαλέσει η κακοκαιρία «Ελπίς» και αναμένεται να επηρεάσουν τον Δήμο μας και ενόψει των νέων συνθηκών λειτουργίας των σχολείων (διδασκαλία με ανοικτά παράθυρα κ.λπ.) λόγω COVID-19.

Για την επόμενη ημέρα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου θα επανεξεταστούν οι καιρικές συνθήκες και θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 18:05 κανε εσύ τον μετεωρολόγο αύριο δεν έχει χιόνια εκτός αν μερικοί εινσι ευαίσθητοι και με τον ηλιο.Η χαρά των παιδιών θα εινσι αύριο.

  2. Μυρσινη κοφτε καε φορα που εχει χιονι να χλευαζεται τους νοτιους αμα ειχαμε γεννηθει και εμεις εκει α νατεχαμε το χιονι απο μικρα ειμαστε ρομαντικοι χουχουλιαριζες και μερακλιδες εμεις απο τα νοτιοανατολικοδυτικα

  3. Αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά; Διότι έχει χιόνι και αύριο μπορεί να παγώσει το χιόνι, αρκετά επικίνδυνο….

  4. Ρε εσείς τι είπε ο σχολιαστής “Μυρσίνη” που την πήρατε με την κακία σας? Ερώτηση έκανε τι κάνουν οι βόρειοι με 3-4μηνες με τέτοιες συνθήκες! Δεν πάτε καθόλου καλά.

    • Δεν εκανε ερωτηση..Ειναι μια ειρωνια κυρίως των βορειων που εχει γινει μοδα εδω και μερικα χρονια επειδη οι “νοτιοι” δεν εχουν συνηθισει τετοια καιρικα φαινομενα και οποτε τα ζουν γινεται ενα μικρος χαμουλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog