Με ανακοίνωσή της η Διαχειρίστρια Εταιρεία της Αττικής Οδού, ζητά συγγνώμη απο τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία….

Αφού άφησαν επί ώρες εκατοντάδες οδηγούς εγκλωβισμένους σε ένα κεντρικό οδικό άξονα, αφήνοντάς τους χωρίς ένα μπουκάλι νερό, ζητούν συγγνώμη, χωρίς να αναφερθούν στην ουσία, διότι, οπως καταλήγει η ανακοίνωσή τους, προέχει ο απεγκλωβισμός των οδηγών αυτή την ώρα.

Να θυμίσουμε ότι για κάποιους εγκλωβισμένους εχουν παρέλθει ήδη 8 ώρες….

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».