Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τηλεδιάσκεψη στην Π.Ε.Κορινθίας υπό του Π.Νίκα για την κακοκαιρία

- Advertisement -

Τηλεδιάσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μείνει το περιφερειακό και διαδημοτικό δίκτυο ανοιχτό, επιτεύχθηκε το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού και επαρχιακού δικτύου να είναι προσβάσιμο. Σε κάποια σημεία είναι υποχρεωτική η χρήση αλυσίδων, ωστόσο αντιμετωπίσθηκαν προβλήματα στους δρόμους Περαχώρα Πίσια Σχοίνο Σοφικό Αγγελόκαστρο, και σε κάποια χωριά της Νεμέας.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε για την συνεργασία τους με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας τους συνεργάτες, την Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία, τους Δήμους και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα.

Τέλος παρόντες στη συνάντηση στη ΠΕ Κορινθίας εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη κα Αθηνά Κόρκα ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιος Γκιολής και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χάρης Βυτινιώτης.
 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog