Φαίνεται ότι είναι στη μοίρα στου όμορφου παραλιακού Σχίνου Λουτρακίου, να ταλαιπωρείται. Απο φωτιές, από πλημμύρες και τώρα από το χιόνι..

Φωνάζουν οι κάτοικοι του Σχίνου, ότι για μια ακόμα φορά, οι Αρχές τους εμπαίζουν με ψεύτικες υποσχέσεις.. Οπως υποστηρίζουν, ενώ έλαβαν υπόσχεση από την Περιφέρεια ότι θα μεταβεί στο χωριό μηχάνημα για τη διάνοιξη του κεντρικού δρόμου, ακόμα δεν έχει φανεί κανείς.

«Είμαστε αποκλεισμένοι και από την Αττική και από την Περαχώρα. Αν συμβεί κάτι σε έναν άνθρωπο το βράδυ και χρειαστεί βοήθεια, από που θα φύγουμε;;», δηλώνουν με αγανάκτηση σε επικοινωνία τους με το loutrakiblog.gr.

Ποια είναι η αλήθεια

Πράγματι η αντιπεριφέρεια Κορινθίας με εντολή της αντιπεριφερειάρχη κ. Αθηνάς Κόρκα, έστειλε μηχάνημα για τη διάνοιξη του δρόμου από την Περαχώρα προς το Σχίνο, όμως ο οδηγός βλέποντας το δύσβατο της περιοχής γύρισε πίσω. Η Αντιπεριφέρεια ενημέρωσε ότι θα στείλει άλλο μηχάνημα το οποίο δε φάνηκε ποτέ..

Ετσι λοιπόν, αφού και ο δήμος Λουτρακίου περίμενε μάταια, έστειλε ο ίδιος δικό του μηχάνημα αργά το απόγευμα. Μέχρι αυτή την ώρα οι εργασίες διάνοιξης δεν έχουν τελειώσει..

Οπως βλέπετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο οδηγός του μηχανήματος μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Παπαθανασίου, που σπεύδουν στο Σχίνο, δεν μπορούν να καταλάβουν που είναι τα όρια του δρόμου, ενώ καταμεσίς υπάρχουν πολλά δέντρα σπασμένα..