Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Το «βάπτισμα του Πυρός» τη Δευτέρα για τη Σωτηρία Κορδαλή

- Advertisement -

Tη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, υπό τη νέα Πρόεδρο κ. Σωτηρία Κορδαλή.

Είναι η πρώτη συνεδρίαση που θα προεδρεύσει η κ. Κορδαλή, μετά την εκλογή του νέου προεδρείου του ΔΣ, στην οποία ευχόμαστε καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο της!

Ελπίζουμε δε, αυτή τη φορά, μια γυναίκα,

α) να βάλει τάξη επιτέλους στο δημοτικό συμβούλιο,

β) να κρατούνται οι χρόνοι βάσει του Κανονισμού

γ) να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός ανάμεσα στους ομιλούντες.

δ) να βάλει τέλος και στις «μαύρες» οθόνες (κάποιοι δημ. σύμβουλοι δεν ανοίγουν την κάμερα καθ΄ολη σχεδόν τη συνεδρίαση) Είναι δηλαδή σα να γίνεται δια ζώσης ένα συμβούλιο και ο δημ. συμ. να έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με …μια πετσέτα!

ε)  να επιδείξει στάση αντικειμενική προς πάσα κατεύθυνση. Αντιπολίτευση  και συμπολίτευση!

 

Δείτε την πρόσκληση και τα θέματα που θα συζητηθούν

 

Πρόσκληση Δ.Σ. (31-01-2022) (1)

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το βάπτισμα όχι του Πυρός το έκανε ο Δήμαρχος στη Σιβηρία 😜😜Γιατί να μην βάλει τάξη μια γυναίκα? Καταρχάς όπως λέει και η Χαρά να υπάρχει και ο ανάλογος σεβασμός από τους *κυριους”στα δημοτικά συμβούλια. Αν δεν την σεβαστουν να πέσει ράβδος. Ράβδος μπορεί να μην είναι αλλά καμία” παντόφλα μπούμερανγκ”θα είναι η λύση. Δεν ξέρετε την παντόφλα μπούμερανγκ? Την πετάς και γυρίζει πίσω όταν βρει τον στόχο 😜Σας προλαβαίνω πριν μου πείτε αν έχω εμπειρία, ότι δεν έχω άλλα υπάρχει τέτοια παντόφλα. Καλή επιτυχία στην Κυρία Κορδαλη και από ότι ακούγεται θα είναι πολύ επιτυχημένη στο πόστο αυτό Αντρικος αν περάσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog