Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

‘Ανανδρη επίθεση στο γραφείο της παιδιάτρου Ζωής Σάκκου. Τι δήλωσε στο Loutrakiblog.gr

- Advertisement -

‘Αναδρη επίθεση στο ιατρείο της  της συμπολίτισσάς μας παιδιάτρου Ζωής Σάκκου,  που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια εμβολιασμού των παιδιών κατά της Covid, πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι – και προφανώς αντιεμβολιαστές – έγραψαν «Πόσα πήρες» με σπρέι στην είσοδο του ιατρείου της, στο Λουτράκι και ακολούθως εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η παιδίατρος εμφανίστηκε χθες στο ΑΤ Λουτρακίου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας.

 

Επικοινωνήσαμε με την κυρία Ζωή Σάκκου, η οποία  δήλωσε τα εξής:

«Δέχομαι λεκτικές επιθέσεις εδώ και αρκετές ημέρες. Αυτό που συνέβη χθες, δεν ήταν το πρώτο περιστατικό. Εχουν κολλήσει και χαρτάκια με διάφορα σχόλια στην πόρτα του γραφείου μου.  Χθες έγραψαν με σπρέϊ . Αγνωστοι στέλνουν e-mail με αντιεμβολιαστικά μηνύματα.»

Σε ερώτησή μας για την «αμοιβή» της απάντησε

«Στην καμπάνια του Υπουργείου Υγείας συμμετέχω αφιλοκερδώς. Προσπαθώ να ενημερώσω τους γονείς για το εμβόλιο και τους παροτρύνω να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση ποτέ. Είμαι γιατρός και  μέλημά είναι η καλή υγεία όλων των παιδιών. Αυτός είναι ο λόγος που συμμετείχα χωρίς δεύτερη σκέψη στην καμπάνια»

 

Σχόλιο loutrakiblog.gr

Ανανδροι κουκουλοφόροι λοιπόν,προφανώς  αντιεμβολιαστές, οπαδοί της τρομοκρατίας, προσπάθησαν να εκβιάσουν με συνθήματα και απειλητικά e-mail την επιστήμονα ιατρό που επιλέχθηκε από το Υπουργείο Υγείας για την καμπάνια του εμβολιασμού των παιδιών, αφιλοκερδώς.

Κάθε γιατρός έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί την επιστήμη του και να ενημερώσει για θέματα δημόσιας υγείας. Kανένας γιατρός δεν μας υποχρεώνει να εμβολιαστούμε με τη βία.

Κάθε νουνεχής πολίτης της Κορινθίας θα θεωρούσε το γεγονός αυτό, της συμμετοχής της στην καμπάνια, ως τιμή για το Νομό μας.

Τέτοιου είδους πρακτικές  είναι όχι μόνο αντιδημοκρατικές, όχι μόνο κατακριτέες, αήθεις και μάλιστα σε πλήρη αναντιστοιχία με την πραγματικότητα.

Η στοχοποίηση και ο εκφοβισμός  αποτελεί καθαρή φασιστική πρακτική και  περιμένουμε από τις διωκτικές αρχές να δράσουν άμεσα και να φέρουν σύντομα τους υπευθύνους ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

 

 

 

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την ακροδεξιά τι την μπλέκεις? Οι αναρχικοί(antifa) γεμίζουν τους τοίχους των πόλεων με τα βρωμερά συνθήματα τους. Ακροαριστερή τακτική είναι αυτή.

  2. Κουτοι με καντάρια βλακειας.Αν δεν θέλουν να κάνουν το εμβολιο ας πιάσουν να βάψουν τα,σπίτια τους να τους περνάει και η κουταμάρας τους.Και όχι να καταστρέφουν ξένη περιουσία.

  3. Βλέπω ότι πολλοί γιατροί και επιστήμονες αντί εμβολιαστες έχουν πεθάνει — καλά κάνει η γιατρός μας και μας ειδοποιεί να εμβολιάσουνε τα παιδιά μας για να ζήσουν.

  4. Ρε φίλε/η σε ξαναρωτάμε. Πες μας τα ονόματα να το ψάξουμε. Δεν δημοσιεύεται αυτό. Δεν το καταλαβαίνεις? Πες μας τα ονόματα να δούμε τι θα κάνουμε. Είναι σοβαρό αυτό που αναφέρεις. Θέλει διερεύνηση, δε δημοσιεύεται έτσι απλά..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog