Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Περαχώρα: «Μπούκαρε» δυο φορές στο σπίτι και έκλεψε την ώρα που ο ιδιοκτήτης κοιμόταν.Δημόσιο «ευχαριστώ» του θύματος στο Α.Τ. Λουτρακίου

- Advertisement -

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, κάτοικος Περαχώρας, έπεσε θύμα κλοπής, μέσα στο ίδιο του το σπίτι την ώρα που κοιμόταν, από 20χρονο νεαρό, κάτοικο επίσης Περαχώρας Λουτρακίου.

Ο νεαρός αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο από το κομοδίνο, πλάι στο κρεβάτι που κοιμόταν το θύμα και 720 ευρώ!

Πριν δυο μέρες ο νεαρός προέβη και πάλι στην ίδια πράξη, μπήκε τη νύχτα στο σπίτι του θύματος με τον ίδιο τρόπο και αφαίρεσε για δεύτερη φορά ένα κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας.

Αμεσα έδρασαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου και σε έλεγχο που έκαναν σε παρέα νεαρών, βρέθηκαν πάνω στον 20χρονο το κινητό τηλέφωνο και μέρος των χρημάτων. Ο νεαρός προσήχθη στο Τμήμα και ομολόγησε τις πράξεις του. Σχιματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του και σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Κορίνθου.

Ο πολίτης νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια μέσω του Loutrakiblog.gr , τις ευχαριστίες του προς το ΑΤ Λουτρακίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος κ. Μάρθα Μυστακίδου καθώς και τους αστυνομικούς, που με ζήλο και άμεσες ενέργειες κατάφεραν να φθάσουν γρήγορα στην εξυχνίαση αυτής της υπόθεσης και να συλληφθεί ο δράστης.

Κ.Γ»

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog